Larisa Udilă, probleme de sănătate. Vedeta s-a confesat fanilor: „M-am tăvălit pe jos de durere”

Data publicării:

Larisa Udilă se confruntă cu probleme de sănătate, după ce s-a întors din vacanță. 

Larisa Udilă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. De această dată, vedeta și-a îngrijorat fanii cu starea sa de sănătate. 

Larisa Udilă, probleme de sănătate, după ce s-a întors din vacanță

După ce a venit din vacanța pe care a avut-o în Maldive, alături de soțul ei, Alexandru Ogică, Larisa Udilă a mărturisit că nu se simte foarte bine. Mai exact, aceasta are probleme la nivelul stomacului. 

„După o vacanță reușită a trebuit să vină și ceva rău. Pare că problemele mele cu helicobacter pylori au reapărut. Am 36 de h de când nu dorm. Aseară m-am tăvălit pe jos de durere. Acum sunt bine, iau un tratament! Urmează să fac niște investigații să văd exact ce am la stomac”, a mărturisit bruneta pe InstaStory.

Larisa Udilă a precizat că urmează un tratament, dar din când în când o mai trece câte o durere prin stomac. 

„5-6 minute nu simt nimic, apoi mă trece câte o tăietură prin stomac, dar rezist”, a mai adăugat ea.

Larisa Udilă a vrut să se sinucidă: „Stăteam pe balcon și voiam să mă omor”

Larisa Udila a fost invitata Oanei Radu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde a vorbit despre cum a renunțat la cariera de model pentru a avea o viață de familie fericită. 

Larisa Udilă și Alexandru Ogică sunt împreună de 8 ani de zile, perioadă în care au trecut prin multe momente dificile.

Artista spune că soțul ei nu i-a impus niciodată nimic, însă, cu toate astea, distanța și faptul că era mereu implicată în tot felul de proiecte, nășteau gelozii și certuri. Ajunsă în pragul disperării, vedeta a fost pe punctul de a-și pune capăt zilelor. Și-a reconsiderat cursul vieții, alegând să renunțe la modelling, pentru a fi aproape de soțul ei. 

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”, a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.

Nu le-a spus părinților că a vrut să își încheie socotelile cu viața

 

„Nu, doar soțul meu știe și soacra mea. Eu și soacra mea stăteam foarte mult în contact când eram în Indonezia”, a mai spus bruneta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel