Larisa Udilă, momente grele după naștere. Vedeta se simte depășită de situație: „Nu am fost în stare de nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Larisa Udilă, captura foto InstaStory
Descriere foto: Larisa Udilă, captura foto InstaStory

Larisa Udilă a devenit mamă pentru prima oară. Cum se descurcă vedeta cu responsabilitățile de proaspătă mămică? 

Larisa Udilă a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10. Fosta concurentă „Bravo, ai stil”  a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor mici probleme. Chiar dacă și-a dorit enorm de mult să devină mămică, aceasta nu s-a gândit cât de grele vor fi primele zile alături de bebeluș. 


„Bună, dragii mei prieteni, care îmi simt lipsa! Spun asta pentru că am primit foarte multe mesaje. Știu că vă este dor de mine, și mie îmi este dor de voi, dar nu am fost în stare să intru pe Instagram câteva zile, pentru că am trecut printr-un șoc.


Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mămica, Larisa care a trebuit să stea acasă cu bebelușul. Cel puțin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce să vă mint? Mă simt foarte stângace în ceea ce fac, în acest moment.


Sunt sigură că Dumnezeu o să îmi dea putere să mă descurc din ce în ce mai bine, dar este stresul ăla, să nu îl rănesc, să nu… nu știu. Am avut câteva zile în care nu am fost în stare de nimic. Mi se părea că și când respiră pățește ceva, dar probabil mamele înțeleg și fetele care sunt însărcinate vor înțelege situația prin care eu am trecut”, a declarat Larisa Udilă pe Instagram. 


Vedeta a trecut prin dureri cumplite în timpul nașterii din cauza unor complicații. Larisa Udilă le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cum a decurs nașterea și de ce au decis medicii că este mai bine să aducă bebelușul pe lume cu ajutorul operației de cezariană. 


„Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începusese să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală. Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel