Larisa Udilă își dorește să devină mamă pentru a doua oară deși abia a născut: „Tot băiețel”

Data publicării:
Larisa Udilă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Larisa Udilă, sursa foto Instagram

Larisa Udilă trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și deja visează la o nouă sarcină. 

Larisa Udilă este o mamică fericită acum. Chiar dacă sarcina, dar și nașterea i-au dat ceva bătăi de cap, venirea pe lume a fiului ei a șters toate acele momente grele din memoria vedetei. Chiar dacă a născut în luna august a acestui an, Larisa vorbește deja despre cel de-al doilea copilaș. 


Larisa Udilă este foarte activă pe Instagram, acolo unde are o comunitate foarte mare de fani. Vedeta răspunde foarte des la întrebările internauților. Recent, aceasta a organizat o sesiune de „Întrebări și Răspunsuri”, iar fanii au fost curioși dacă aceasta și-ar mai dori o fetiță sau un băiețel. Răspunsul ei a uimit pe toată lumea: „Tot băiețel”. 

 

Larisa Udilă le-a spus fanilor că botezul micuțului Milan va avea loc abia anul viitor din cauza restricțiilor impuse de Covid-19. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Larisa Ogica (@larisaudila)


Cum se descurcă Larisa Udilă în rolul de mămică?


Larisa Udilă a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor mici probleme. Chiar dacă și-a dorit enorm de mult să devină mămică, aceasta nu s-a gândit cât de grele vor fi primele zile alături de bebeluș. 


„Bună, dragii mei prieteni, care îmi simt lipsa! Spun asta pentru că am primit foarte multe mesaje. Știu că vă este dor de mine, și mie îmi este dor de voi, dar nu am fost în stare să intru pe Instagram câteva zile, pentru că am trecut printr-un șoc.


Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mămica, Larisa care a trebuit să stea acasă cu bebelușul. Cel puțin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce să vă mint? Mă simt foarte stângace în ceea ce fac, în acest moment.


Sunt sigură că Dumnezeu o să îmi dea putere să mă descurc din ce în ce mai bine, dar este stresul ăla, să nu îl rănesc, să nu… nu știu. Am avut câteva zile în care nu am fost în stare de nimic. Mi se părea că și când respiră pățește ceva, dar probabil mamele înțeleg și fetele care sunt însărcinate vor înțelege situația prin care eu am trecut”, a declarat Larisa Udilă pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel