Larisa Udilă, implicată într-un incident rutier. Soția lui Alexandru Ogică a povestit tot ce s-a întâmplat: „A lovit mașina!”

Data publicării:

Larisa Udilă și soțul ei au fost implicați într-un accident rutier. 

Larisa Udilă, fosta concurentă „Bravo, ai stil!”, a fost protagonista unui accident rutier, însă vinovat de această situație a fost un alt șofer. Frumoasa brunetă se afla în mașină alături de soțul ei, Alexandru Ogică, moment în care au fost acroșați de o altă mașină.

Larisa Udilă, implicată într-un incident rutier

Ulterior, Larisa Udilă a povestit, pe rețelele de socializare, cum s-a petrecut totul. 

„A lovit mașina! Gata, s-a stricat atmosfera de happy și fericire. Eram în parcare și a intrat un băiat cu viteză în curbă și a șters așa mașina, dar a șters-o calumea. Ogi s-a enervat că a lovit mașina și a început să țipe la el, pentru că era vina persoanei care a intrat în curbă. A țipat foarte tare la el și el s-a speriat săracul, iar mie mi-a fost foarte milă de el, pentru că era începător și nu știa. Bine, nu trebuia să meargă cu viteză, dar îmi era milă de el, pentru că își cerea scuze într-una și s-a speriat, iar eu i-am zis lui Ogi să nu mai țipe la el, adică s-a speriat, îi pare rău, gata, ce vrea mai mult de atât, asta e”, a mărturisit bruneta.

Larisa Udilă a fost nevoită să meargă singură la cumpărături, deoarece soțul ei a rămas să rezolve nefericitul incident în care au fost implicați. 

„M-a lăsat la mall și acum îmi cumpăr de una singură încălțările. Voiam să vină cu mine, să mă ajute să aleg încălțări, dar vă dați seama că s-a enervat și m-a dat și pe mine jos din mașină, mi-a zis: <<Hai, du-te ia-ți încălțările și lasă-mă>>”, a mai adăugat ea.

Larisa Udilă a vrut să se sinucidă

Larisa Udila a fost invitata Oanei Radu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde a vorbit despre cum a renunțat la cariera de model pentru a avea o viață de familie fericită. 

Larisa Udilă și Alexandru Ogică sunt împreună de 8 ani de zile, perioadă în care au trecut prin multe momente dificile.

Artista spune că soțul ei nu i-a impus niciodată nimic, însă, cu toate astea, distanța și faptul că era mereu implicată în tot felul de proiecte, nășteau gelozii și certuri. Ajunsă în pragul disperării, vedeta a fost pe punctul de a-și pune capăt zilelor. Și-a reconsiderat cursul vieții, alegând să renunțe la modelling, pentru a fi aproape de soțul ei. 

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”, a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.

Nu le-a spus părinților că a vrut să își încheie socotelile cu viața

„Nu, doar soțul meu știe și soacra mea. Eu și soacra mea stăteam foarte mult în contact când eram în Indonezia”, a mai spus bruneta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel