Larisa Udilă este infectată cu COVID-19. Vedeta însărcinată a făcut anunțul cu ochii în lacrimi/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Larisa Udilă s-a infectat cu virusul SARS-COV-2. Vedeta a fost cea care a făcut anunțul.

Larisa Udilă trece prin momente grele, după ce a aflat că a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Aflată în al doilea trimestru de sarcină, în urma efectuarii unui test PCR, aceasta a aflat că este infectată cu coronavirus.

Cu ochii în lacrimi, Larisa Udilă a povestit că a fost infectată cu virusul COVID-19 și că va reveni cu vești mai bune către fanii ei, atunci când va fi posibil.

„Trec printr-o perioadă foarte grea și nu îmi doresc să vă întristez. Revin la voi când am vești bune. Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Cei care mă iubesc au simțit că ceva nu este ok!” a scris Larisa Udilă, pe Instagramul său.

Larisa Udilă a fost în culmea fericirii atunci când a aflat că este însărcinată. Ca orice viitoare mămică, fosta concurentă „Bravo, Ai stil”, și-a făcut o serie de controale pentru a vedea care este starea bebelușului. În urma unei analize de rutină, medicii i-au spus bebelușul ar putea avea risc de sindrom Down. 

„În momentul în care am aflat că este posibil ca cel mic să vină pe lume cu sindromul Down, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare. Nu îmi venea să cred ce auzeam din gura medicului. Încercam să găsesc o explicație. Mă gândeam că vârsta nu are cum să fie de vină, alimentația mea este una destul de sănătoasă, de fumat, nu fumez și alcool nu
consum. Nu înțelegeam cum ar fi posibil așa ceva. Până să aflu rezultatul analizelor, reluate pentru a ne asigura dacă există într-adevăr acest risc, toate zilele au fost un coșmar pentru mine și iubitul meu. M-am rugat la Dumnezeu ca totul să fie bine și cel mic să vină sănătos în această lume”, a declarat Larisa Udilă pentru VIVA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel