Larisa Udilă, infectată pentru a doua oară cu Covid-19. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei și al lui Alexandru Ogică: ''Simt că cedez psihic”

Data actualizării: | Data publicării:
Larisa Udilă, sursa instagram
Descriere foto: Larisa Udilă, sursa instagram

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică s-au infectat pentru a doua oară cu COVID-19. Vedeta s-a simțit rău în ultimele zile.

Larisa Udilă se numără printre proaspetele mămici din showbizul românesc. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii toate lucrurile bune și mai puțin bune, care se întâmplă în viața ei. În ultimele zile, soția lui Alexandru Ogică a acuzat dureri îngrozitoare de cap, motiv pentru care a decis să își facă un test PCR. Din nefericire, vedeta a aflat că este infectată pentru a doua oară cu COVID-19. De data aceasta și Alexandru Ogică este infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

„Ăsta era motivul pentru care mă simțeam atât de rău...Pentru că mă simțeam rău, l-am lăsat de ieri dimineața pe Milan la mama. Parcă Dumnezeu m-a pus să fac asta. Din senin, astăzi, să fac febră și să tremur din toate încheieturile.

Asta nu schimbă cu nimic faptul că am dormit cu el seară de seară, în afară de aseară. Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză. Sper din inimă că el nu va avea nimic. Nu are niciun simptom încă nici el, nici ai mei. Eu și Ogi suntem pozitivi”, a scris Larisa Udilă pe rețelele de socializare.

 

Ce s-a întâmplat cu fiul Larisei Udilă și al lui Alexandru Ogică

 

Bruneta a precizat că doar ea și soțul ei au fost testați pozitiv cu coronavirus. Din cauza starilor de rău pe care le acuză, dar și pentru a-l proteja pe micuț, vedeta a decis să îl lase pe fiul ei în grija mamei sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel