Larisa Udilă, despre depresia postnatală. Cum a reușit să treacă peste momentele cumplite: "Credeam că e sfârșitul lumii. Plângeam fără oprire"

Data publicării:
Larisa Udilă, sursa instagram
Descriere foto: Larisa Udilă, sursa instagram

Larisa Udilă a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut din cauza depresiei postnatale.

Larisa Udilă trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și nu se dezlipește de el nicio secundă. Deși radiază de fericire, vedeta a trecut prin momente cumplite din cauza depresiei postnatale. Tot mai multe femei se confruntă cu această problemă, motiv pentru care Larisa a decis să vorbească despre acest aspect pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de foarte multe femei.

Fosta concurentă Bravo ai stil a povestit că a avut un adevărat șoc în momentul în care și-a dat seama că si ea este victima depresiei postnatale. Totodată, aceasta a precizat că a reușit să treacă peste după aproximativ două luni, cu ajutorul familiei.

“E periculoasă rău despresia asta postnatală. Nimeni nu se întreabă de unde vine depresia asta. Dacă nu ai susținere de la cei din jur… Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul pământului. A ținut cam o lună și jumătate dacă nu chiar două.

În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng. Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama. Aveam pur și simplu criza asta de plâns. În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat”, a declarat Larisa Udilă, la Kanal D.

 


Cum se descurcă Larisa Udilă în rolul de mămică?


Larisa Udilă a fost nevoită să nască prin cezariană din cauza unor mici probleme. Chiar dacă și-a dorit enorm de mult să devină mămică, aceasta nu s-a gândit cât de grele vor fi primele zile alături de bebeluș. 


„Bună, dragii mei prieteni, care îmi simt lipsa! Spun asta pentru că am primit foarte multe mesaje. Știu că vă este dor de mine, și mie îmi este dor de voi, dar nu am fost în stare să intru pe Instagram câteva zile, pentru că am trecut printr-un șoc.


Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mămica, Larisa care a trebuit să stea acasă cu bebelușul. Cel puțin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce să vă mint? Mă simt foarte stângace în ceea ce fac, în acest moment.


Sunt sigură că Dumnezeu o să îmi dea putere să mă descurc din ce în ce mai bine, dar este stresul ăla, să nu îl rănesc, să nu… nu știu. Am avut câteva zile în care nu am fost în stare de nimic. Mi se părea că și când respiră pățește ceva, dar probabil mamele înțeleg și fetele care sunt însărcinate vor înțelege situația prin care eu am trecut”, spunea Larisa Udilă pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel