Larisa Iordache, sfâșiată de durere. Sportiva s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice

Data publicării:
Larisa Iordache, sursa foto Instagram
Descriere foto: Larisa Iordache, sursa foto Instagram

Larisa Iordache nu va participa la finala olimpică de la bârnă din cauza unei accidentări la gleznă. 

Larisa Iordache suferă enorm. Nu va mai participa la finala olimpică de la bârnă din cauza unei accidentări, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român într-o postare pe Facebook. 

 

Larisa Iordache a abandonat competiția cu doar două ore înainte după ce și-a dat seama că nu poate concura din cauza durerilor. Sportiva a decis inițial că va concura, dar durerile erau prea mari și ar fi putut avea probleme grave după competiție. 


Larisa Iordache regretă enorm și a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj emoționant. Aceasta spune că ar fi vrut ca mama ei să fie acum alături de ea cu o vorbă bună.  


„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică.

 

Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea…

 

Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

 

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic.

 

Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut.

 

Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi. Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat!”, a scris Larisa Iordache pe Facebook. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel