Larisa Iordache s-a vaccinat ANTI-COVID. Ce mesaj a transmis marea sportivă

Data publicării:
Larisa Iordache, sursa instagram
Descriere foto: Larisa Iordache, sursa instagram

Marea gimnastă Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Acesta a transmis și un mesaj, la scurt timp după vaccinare.

Campania de vaccinare a sportivilor din loturile naționale ale României împotriva COVID-19 a început la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Primii sportivi programați la vaccinare au fost  înotătorii şi săritorii în apă, iar acum a venit rândul și gimnastei Larisa Iordache.

COSR au fost cei care au anunțat că Larisa Iordache va fi vaccinată:  „Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare”, a anunţat COSR, potrivit News.ro

La scurt timp după vaccinare, Larisa Iordache a ținut să își anunțe fanii că s-a vaccinat și că totul a decurs mai simplu decât se aștepta.

„Primul vaccin impotriva COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a spus Larisa Iordache pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LARISA IORDACHE ???? (@larisa_iordache)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel