Larisa Iordache, nostalgică după Crăciunul din copilărie. Obiceiurile pe care le respecta mereu în familie: „Când trăia mama..” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Larisa Iordache ne-a dezvăluit cum va petrece anul acesta, de Crăciun.

Sărbătorile de Iarnă sunt așteptate cu nerăbdare de foarte multe persoane, iar vedetele sunt și ele extrem de entuziasmate, pentru că se apropie din ce în ce mai mult această perioadă din an. Pentru Larisa Iordache, „familie” este cuvântul care caracterizează cel mai bine acest sezon, motiv pentru care sportiva își dorește să-și dedice aceste zile sfinte celor dragi. În exclusivitate pentru Spectacola, aceasta ne-a dezvăluit ce planuri și-a făcut anul acesta pentru Crăciun, dar ne-a povestit cu nostalgie și despre cum arăta această perioadă în copilărie. 

SPECTACOLA: Ce planuri ai de Crăciun? Unde vei petrece?
Larisa Iordache: Momentan nu am niciun plan, singurul plan pe care-l am este să stau cu familia, să avem un Crăciun liniștit. Nu am aranjat absolut nimic până acum, nouă ne plac lucrurile spontane. În principiu, ne dorim să stăm acasă, să ne odihnim, pentru că a fost un an foarte greu atât pentru mine, cât și pentru Cristian și ne dorim să avem timp de calitate împreună. 

SPECTACOLA: Dacă ar fi să descrii aceasta perioadă a anului într-un cuvânt, care ar fi acela? De ce?
Larisa Iordache: Familie ar fi cuvântul, pentru că de mică am învățat asta și așa ne-am petrecut noi Crăciunurile, în familie, bucurându-ne de atmosferă, de colinde, de mirosul mâncărurilor, cu toții ne strângeam în jurul bradului în seara de Ajun, pe 24 Decembrie, să facem bradul, să adună bomboanele de pe jos, pe care le arunca mama, pentru a le pune în brad. Mirosul de vin fiert, e o atmosferă foarte plăcută, mi se pare important să-ți petreci sărbătorile cu familia, cu cei dragi, pentru că timpul e atât de comprimat, suntem mereu pe fugă, iar pentru mine contează foarte mult asta, iar acest lucru o să-l fac anul acesta, o să am Crăciunul în familie.


SPECTACOLA: Care este pentru tine preparatul ideal pentru Crăciun? Ce nu-ți lipsește niciodată de pe masă, în perioada aceasta? Te implici și tu în prepararea mâncărurilor, gătești?
Larisa Iordache: Când trăia mama și făcea ea mâncare, mă implicam și eu, îmi plăcea să o ajut. Preparatul preferat este salata de boeuf, care este extraordinar de bună. Îmi place foarte mult și cozonacul. Eu nu prea mă dau în vânt după prepararea mâncărurilor, momentan mergem din casă în casă și mâncăm ce avem pe acolo, pentru că va trebui să mergem în vizită și nu mai are rost să fac eu de mâncare.

SPECTACOLA: I-ai scris lui Moș Crăciun? Ce-ți dorești să-ți aducă anul acesta?
Larisa Iordache: Nu am făcut lisa pentru Moș Crăciun, dar singurul lucru pe care mi-l doresc este liniște, îmi doresc ca familia mea să fie liniștită, fericită și să ne bucurăm de timpul petrecut împreună.


SPECTACOLA: Dar cei dragi și-au făcut scrisorile? Cum îi surprinzi?
Larisa Iordache: Singurul care poate să-și facă scrisoare acum este Tiago și o să-l surprindem cu ceea ce-și dorește el. Pentru noi, adulții, contează să fim împreună.

SPECTACOLA: Ce tradiții și obiceiuri se respectă în familia ta de Crăciun?
Larisa Iordache: Noi facem bradul pe 24 seara, mi se pare ceva special, și mâncăm în familie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel