Larisa Iordache, de urgență la spital: Mi s-a montat un stent. Cu sănătatea nu te joci

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Larisa Iordache
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Larisa Iordache

Larisa Iordache le-a spus fanilor cum se simte, după ce a fost operată de urgență.

Gimnasta Larisa Iordache a fost operată de urgență, după ce a suferit o criză renală. Nu este prima dată când sportiva ajunge pe mâinile medicilor pentru că, cu ceva timp în urmă, aceasta a avut probleme la nivelul membrelor inferioare.

După operație, Larisa le-a transmis fanilor un mesaj, pentru a-i asigura că este bine.

”Am ieșit din spital. Sunt fericită, dar cam amețită. Sunt șocată cât de mult poți să reții în corp serurile care se administrează în spital, sunt umflată la față, mai ales că de trei zile eu nu mănânc nimic. Am și mâinile umflate, picioarele nu-mi mai intră în adidași, dar o să am răbdare cu mine.", a spus Larisa Iordache pe InstaStory.

Motivul pentru care a fost operată gimnasta

Sportiva dezvăluie faptul că nu a avut grijă de sănătatea ei așa cum trebuia, iar pentru acest lucru, problemele de sănătate i s-au agravat, fapt pentru care a fost operată de urgență.

"Am ajuns în spital, pentru că am făcut, din nou, o criză renală și pentru că nu am făcut lucrurile atunci când trebuia, am ajuns iar de urgență la spital. Am fost băgată în operație. Nu grea. Mi s-a montat un stent ”, a  continuat gimnasta.

Larisa Iordache va trebui să continue vizitele la doctor

Totodată, gimnasta a dezvăluit faptul că vizitele la doctor nu s-au încheiat acum. Mai există probleme pe care trebuie să le rezolve.

“Trebuie să mă duc iar la doctor și să-mi scoată pietricica. Nu s-a putut scoate acum din cauza infecției pe care o am. A fost dificil psihic. Fizic, acum mă resimt, mă dor toate. Am avut și febră…și tot ce ai când ai probleme cu rinichii. Peste o lună vin la spital. Apoi două săptămâni mai trag de mine și sunt ca nouă apoi”, a mai adăugat vedeta.

Ce spune sportiva despre această situație

”Mi-am învățat lecția. Trebuie să fac lucrurile la timp, chiar dacă nu mă doare. Nu lăsați de pe-o zi pe alta. Cu sănătatea nu te joci. Cât trăim învățăm și trecem prin chestii. Acum mi-am învățat lecția, să nu mă mai las pe mine și să am grijă de mine”, le-a mai spus Larisa Iordache fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel