Lansarea filmului ''Venom 2'', amânată pentru 15 octombrie

Data publicării:
Venom, captura foto Youtube/ Sony Pictures Entertainment
Descriere foto: Venom, captura foto Youtube/ Sony Pictures Entertainment

Lansarea filmului ''Venom: Let There Be Carnage'', un sequel la superproducţia de succes ''Venom'' (2018), programată la 24 septembrie, a fost amânată pentru 15 octombrie, un semnal la ceea ce ar putea fi o lungă listă de premiere amânate la Hollywood din cauza variantei Delta a noului coronavirus. 

Creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în Statele Unite şi randamentul puţin consistent al sălilor de cinema de-a lungul verii au suscitat îndoieli la Hollywood care, după închiderea cinematografelor în 2020, spera într-o relansare anul acesta a industriei filmului.


"Venom: Let There Be Carnage" face parte din numeroasele supraproducţii ce trebuiau lansate anul trecut, dar care au fost amânate până în momentul în care pandemia promitea să fie mai controlată iar procentul populaţiei vaccinate să fie mai mare.

 

Totuşi, recrudescenţa cazurilor din cauza variantei Delta ar putea zădărnici planurile de recuperare a industriei filmului şi să altereze, încă o dată, calendarul premierelor.

 

În "Venom: Let There Be Carnage", Tom Hardy îl interpretează din nou pe Venom, în această continuare realizată de actorul Andy Serkis, care a mai regizat filmele "Breathe" (2017) şi "Mowgli: Legend of the Jungle1 (2018).

 

 

Acest sequel marchează şi reîntoarcerea actriţei Michelle Williams şi a actorului Woody Harrelson, care în "Venom" a apărut într-o singură scenă dar care în noul film va avea un rol fundamental, notează Agerpres. 

 

Primul "Venom", dedicat unuia dintre duşmanii cei mai de temut din povestirile Spider-Man, l-a avut ca regizor pe Ruben Fleischer.

 

Filmul, care a obţinut critici mediocre din partea presei, a avut un mare succes de public şi a obţinut încasări de 856 de milioane de dolari în întreaga lume, având la bază un buget de 100 de milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de portalul de specialitate Box Office Mojo.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel