Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut. Cât s-a îngrășat artista în pandemie

Data actualizării: | Data publicării:

Lana Del Rey a ajuns de nerecunoscut. Pandemia de coronavirus a schimbat-o complet pe artistă, care a câștigat câteva kilograme bune. 

În pragul lansării noului album, Lana del Rey a fost surprinsă de paparazi într-o formă la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Artista a fost mereu comparată cu modele profesioniste, datorită frumuseții angelice și a siluetei silfide.

Pandemia de coronavirus i-a schimbat însă total înfățisarea. Cu câteva kilograme în plus, fanii abia au mai recunoscut-o. 

 

VEZI AICI IMAGINEA SURPRINSĂ DE PAPARAZZI.

 

În ciuda kilogramelor acumulate, artista nu se sfiește să poarte fuste mini sau bluze mulate, semn că se simte bine în pielea ei, iar asta este tot ce contează. 

Mai mult, vedeta este și în recuperare acum, după un accident la patinaj. Aceasta este nevoită să poarte un bandaj la mâna stângă și să limiteze activitățile fizice. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

 

 

Se aud clopote de nuntă


Fanii Lanei sunt extaziați și de apariția unui inel misterios pe degetul cântăreței. Mulți dintre aceștia au speculat că vedeta s-ar fi logodit cu muzicianul Clayton Johnson, cu care are o relație de câteva luni. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel