Lămâia congelată, mai indicată decât cea proaspătă. Care este secretul înainte de a o îngheța

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aliona Gumeniuk o
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aliona Gumeniuk o

Lămâia congelată este mult mai indicată decât cea proaspătă. Aceasta are beneficii pentru organism. 

Lămâia congelată are beneficii uimitoare pentru organism. Lămâia este una dintre cele mai frecvent consumate citrice din lume. Timp de secole, lămâile au fost folosite pentru a face limonade și alte produse alimentare. Acest fruct citric uimitor este încărcat cu un număr imens de nutrienți esențiali. Acești nutrienți includ vitamina C, acid folic, proteine, fibre dietetice, potasiu, calciu și fier.

De asemenea, lămâile sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, antiinflamatorii, antivirale și anti fungice. În general, oamenii consumă lămâie sub formă de limonadă. Cu toate acestea, există un mod special care este considerat a fi foarte prietenos cu sănătatea, adică o lămâie congelată. Există multe beneficii uimitoare pentru sănătate ale lămâilor congelate.

Cei mai mulți dintre noi folosesc întotdeauna suc de lămâie sau pulpă pentru gătit și aromatizarea alimentelor. Cu toate acestea, ceea ce nu știm este că coaja sau coaja de lămâie este mult mai hrănitoare. Potrivit unui studiu medical, coaja de lămâie conține de 10 ori mai multe vitamine decât pulpa și sucul.

Astfel, oferă și mai multe beneficii pentru sănătate prin furnizarea de nutrienți esențiali suplimentari organismului nostru. Înainte de a cunoaște beneficiile înghețării lămâilor pentru sănătate, trebuie să știți mai întâi cel mai bun mod de a mânca mai întâi lămâie congelată.

Cum se procedează

Ca la orice rețetă, există un anumit proces care trebuie urmat, altfel nu va funcționa. În mod similar, există un proces specific pentru congelarea lămâilor pentru a obține toate beneficiile de lămâie congelate. Astfel, trebuie să urmați pașii menționați mai jos pentru a face acest lucru corect.

- Deoarece stratul exterior al unei lămâi poate conține bacterii dăunătoare, este foarte important să o dezinfectați mai întâi. În acest scop, puteți înmuia lămâile în bicarbonat de sodiu sau oțet de cidru de mere timp de 2-3 minute.

- După aceea, puteți spăla lămâile cu apă și le puteți usca folosind un prosop curat.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel