Lady Gaga şi Glenn Close se alătură prinţului Harry şi jurnalistei Oprah Winfrey în cadrul unor producţii TV

Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Prinţul Harry şi celebra jurnalistă americană Oprah Winfrey vor lansa la sfârşitul acestei luni prima serie de filme despre probleme de sănătate mintală, la care vor contribui cântăreaţa Lady Gaga şi actriţa Glenn Close.

Seria ''Eu, cea pe care nu o puteţi vedea'', co-creată şi produsă de Harry şi Oprah, va prezenta relatări ale unor invitaţi de renume şi din întreaga lume despre probleme legate de sănătatea mintală şi emoţională, relatează Agerpres.

Winfrey a spus că serialul urmăreşte să declanşeze o conversaţie globală şi să înlocuiască prejudecăţile privind problemele de sănătate mintală cu înţelepciune şi compasiune. Printre participanţi se vor număra şi jucătorii de baschet DeMar DeRozan de la San Antonio Spurs şi Langston Galloway de la Phoenix Suns.

''Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată, pierdere sau durere, care se resimte şi este foarte personală'', a declarat Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, potrivit unui comunicat.

''Cu toate acestea, ultimul an ne-a arătat că suntem cu toţii în asta împreună, iar speranţa mea este că aceste materiale vor arăta că există putere în vulnerabilitate, conexiunea în empatie şi forţă în onestitate'', a spus prinţul Harry.

Prinţul, al şaselea în linia descendenţei la tron, a vorbit public despre propriile sale probleme de sănătate mintală şi durerea suferită după pierderea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină la Paris în 1997, când avea doar 12 ani.

În martie, el a fost numit prim ofiţer al BetterUp Inc, un serviciu care oferă asistenţă pentru probleme de sănătate mintală.

Această producţie TV este una dintre primele aventuri ale lui Harry de când el şi soţia sa Meghan au renunţat la îndatoririle regale oficiale şi s-au mutat în California pentru a-şi construi noi cariere independente. Cuplul a semnat, de asemenea, acorduri pentru Netflix şi pentru Spotify.

Aceasta survine după interviul exploziv al cuplului acordat jurnalistei Winfrey în urmă cu două luni, în care Meghan a acuzat un membru al familiei regale, fără a preciza despre cine este vorba, că a făcut un comentariu rasist despre fiul lor Archie înainte ca acesta să se nască, ceea ce a aruncat monarhia în cea mai mare criză din ultimele decenii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 mai 2021, 09:41 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience