Lady Gaga, război cu Donald Trump. Ce a nemulțumit-o pe divă

Data actualizării: | Data publicării:

Lady Gaga i-a încurajat pe fani să voteze cu Joe Biden atacându-l dur pe actualul președinte, Donald Trump.

Lady Gaga s-a angajat în weekend într-o dispută, pe Twitter, cu echipa de campanie a actualului președinte, Donald Trump. Această campanie a susținerii lui Donald Trump a apărut cu o declarație prin care a denunțat-o pe Lady Gaga ca fiind „activistă anti-fracking”, care dorește să distrugă locurile de muncă a 600.000 de pensilieni care lucrează în industrie. Problema este că, Lady Gaga nici măcar nu știe ce este fracking-ul. Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, nu a putut să nu râdă de afirmația absurdă, deoarece este clar că trăiește „fără chirie” în capul președintelui.

Lady Gaga a anunțat că va fi prezentă în cadrul unui miting electoral ”drive in” la Pittsburgh, în Pennsylvania, stat din care Joe Biden dorește să își atragă cât mai mulți susținători în campanie. Răspunsul dur al echipei lui Donald Trump nu a întârziat să apară:„Nimic nu expune mai mult dispreţul lui Joe Biden faţă de muncitorii din Pennsylvania decât să îşi facă campanie împreună cu activista anti-fracking Lady Gaga”, a scris, pe Twitter, Tim Murtaugh, responsabilul de comunicare al echipei lui Donald Trump.

 

Fracking-ul este „procesul de injectare a lichidului la presiune ridicată în roci subterane, foraje etc., astfel încât să forțeze deschiderea fisurilor existente și să extragă petrol sau gaz”. Este o măsură controversată care se opune ecologiștilor, deoarece procesul poate otrăvi apele subterane, polua apele de suprafață, afectează peisajele sălbatice și amenința viața sălbatică, potrivit Wilderness.org. După cum a explicat Lady Gaga, habar nu avea ce este fracking-ul și nu a fost niciodată numită activist anti-fracking. Nici Biden nu a spus niciodată că ar interzice fracking-ul. Aceasta consideră că este o declarație bizară generală din campania lui Donad Trump.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel