Lady Gaga, ipostază indecentă, cu posteriorul la vedere. Artista a renunțat la inhibiții/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Lady Gaga, sursa instagram
Descriere foto: Lady Gaga, sursa instagram

Lady Gaga și-a lăsat admiratorii fără suflare, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lady Gaga este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz. Pe lângă ținutele inedite, Lady Gaga este deținătoarea unui corp aproape perfect, pe care nu ezită să îl expună cu fiecare ocazie.

Recent, artista a reușit să atragă toate privirile asupra ei, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere. Pozele au fost publicate de către Lady Gaga pe rețelele de socalizare, acolo unde admiratorii vedetei au asaltat-o cu milioane de complimente și aprecieri.

Lady Gaga, în vârstă de 35 de ani, pe numele real , Stefani Joanne Angelina Germanotta a postat pe rețelele de socializare două fotografii unde poartă doar lenjerie intimă de culoare albastră, semn că este foarte mândră de trupul ei, chiar dacă de-a lungul timpului acesta a suferit multe transformări.

Are un corp frumos, cu forme definite, aşa că artista nu se dă în lături de la fotografiile cât mai provocatoare. Şi-a înnebunit fanii cu aceste ipostaze în care şi etalează fundul bombat, dar și corpul ca tras prin inel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga, însărcinată la 19 ani, în urma unui abuz sexual

În timpul primului episod al serialului realizat împreună cu Oprah Winfrey, ”The Me You Can’t See”, Lady Gaga a povestit extrem de emoționată despre drama trăită. Artista, acum în vârstă de 35 de ani, a explicat că atunci când avea 19 ani când a fost agresată sexual de un producător muzical, refuzând să îi dea numele, deoarece susține că niciodată nu vrea să mai aibă de-a face cu acea persoană.

”Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a cerut să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toate CD-urile. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat și .... Nici măcar nu-mi mai amintesc", a mărturisit Lady Gaga.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel