Lady Gaga, însărcinată la 19 ani, în urma unui abuz sexual. Artista a suferit și o 'criză psihotică': ”Pur și simplu am paralizat”

Lady Gaga, instagram
Descriere foto: Lady Gaga, instagram

Lady Gaga a făcut dezvăluiri șocante despre o traumă pe care a trăit-o la doar 19 ani. Artista a fost abuzată sexual și lăsată însărcinată.

Lady Gaga este una dintre cele mai iubite artiste din lume și a fost supranumită ”regina” muzicii pop. Chiar dacă duce o viață la care alții doar visează, artista a trecut printr-o dramă care a marcat-o profund. Mai exact, Lady Gaga a fost abuzată chiar de producătorul ei muzical, la doar 19 ani. Mai mult decât atât, acesta a lăsat-o chiar și însărcinată.

În timpul primului episod al serialului realizat împreună cu Oprah Winfrey, ”The Me You Can’t See”, Lady Gaga a povestit extrem de emoționată despre drama trăită. Artista, acum în vârstă de 35 de ani, a explicat că atunci când avea 19 ani când a fost agresată sexual de un producător muzical, refuzând să îi dea numele, deoarece susține că niciodată nu vrea să mai aibă de-a face cu acea persoană.

”Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a cerut să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toate CD-urile. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat și .... Nici măcar nu-mi mai amintesc", a mărturisit Lady Gaga.

Artista a declarat că în urma abuzului a rămas cu amorțeală și dureri, iar când a ajuns la spital, medicii au trimis-o la psihiatru. De asemenea, ea a mărturisit că trauma a dus la 'o criză psihotică' și că devenise paranoică. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 mai 2021, 17:30 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience