Lacey Turner: „Mă plimbam cu sufletul la gură, dar nimeni nu avea niciun indiciu”

Data actualizării: | Data publicării:
Lacey Turner, foto instagram
Descriere foto: Lacey Turner, foto instagram

Lacey Turner a vorbit pentru prima dată despre pierderea bebelușului. 

Lacey a dezvăluit pentru dailymail trauma prin care a trecut și  de care nimeni, de la locul de muncă, nu și-a dat seama. 

Vedeta TV a recunoscut că s-a plimbat pe platou, simțindu-se cu inima frântă și amorțită, însă nimeni nu avea nicio idee că ceva nu era în regulă, deoarece și-a continuat activitățile, ca și cum nu i s-ar fi întâmplat nimic.

În timpul apariției sale în program, Lacey a spus: „M-am întors la muncă a doua zi, mi-am continuat programul ca și cum continuat  nu s-ar fi întâmplat nimic, ceea ce mă face să fiu într-adevăr tristă, acum când privesc și analizez lucrurile din acel moment.” Există tot acest tabuu despre care nu am dorit să vorbesc despre sarcină și am decis să păstrez  secretul până la 12 săptămâni, de aceea nu am spus nimănui”. 

Lacey avea 29 de ani și era însărcinată în șapte săptămâni când a avut primul avort spontan, unde și-a amintit că avea sângerări abundente și crampe stomacale.În urma pierderii a rămas din nou însărcinată, însă în același moment a suferit din nou un avort spontan, descriindu-l ca fiind „mult mai grav” decât primul. Lacey a trebuit să fie operată patru luni mai târziu pentru a îndepărta o mică bucată de făt care a fost blocată în mucoasa colului uterin. Însă mai târziu a apărut vestea mult așteptată. 

„A fost o surpriză completă, dar foarte frumoasă. Când ai deja un copil, nu ai timp să te gândești la asta pentru că ești atât de ocupat cu acela. Uit că sunt însărcinată destul de mult timp și apoi mă gândesc: Oh, nu pot face asta” ”.

Când a fost întrebat dacă a reușit să rămână relaxată în timpul acestei sarcini, vedeta  a mărturisit: „Vreau să spun da, dar probabil că nu. Cred că singura diferență este că nu am avut atât de mult timp să stau să mă gândesc la asta. Dar sunt încă neliniștită!

Lacey a explicat: „Cred că probabil voi fi întotdeauna neliniștită ceea ce cred, că este destul de normal pentru oamenii care au fost în călătoria mea. Dar încerc să rămân cât mai pozitivă posibil.” potrivit dailymail

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel