S-a născut astăzi. Cătălin Botezatu a împlinit 54 de ani. La mulți ani!

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Botezatu, foto instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, foto instagram

Cătălin Botezatu împlinește  astăzi 54 de ani

Cătălin Botezatu s-a născut pe 3 Decembrie 1966, la Alexandria. 

Îl cunoaștem din postura de designer vestimentar și mai nou din postura de jurat în emisiunea ”Bravo ai stil! Celebrities”. A primit numeroase premii pentru creațiile sale, iar viața sa personală a ținut, de multe ori, prima pagină a tabloidelor, în special din cauza relațiilor sale amoroase. Deși nu a fost niciodată căsătorit, în 2009 a mărturisit că este tatăl unui băiat în vârstă de  20 de ani.

Și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de ”Cel mai bun manechin al anului în Europa”.

Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi. Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996 și a lansat numeroase colecții și o linie de lenjerie masculină.

La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Herritage Mode et culture - Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

Este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției (bijuterii, pantofi, aplicații capilare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel