La ce vârstă îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Travis Grossen
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Travis Grossen

Te-ai întrebat vreodată când ai putea întâlni acea persoană specială care să se simtă ca sufletul tău pereche? Conform astrologiei vedice, semnul tău zodiacal ți-ar putea da câteva indicii despre momentul în care s-ar putea întâmpla această întâlnire magică. De asemenea, cineva își poate întâlni sufletul pereche atunci când planetele îl susțin și vin în favoarea sa, conform hărții natale. Unele dintre cele mai favorabile planete pentru căsătorie sunt Venus, Jupiter, Marte și Mercur. Aceste planete joacă un rol vital în asigurarea unei vieți fericite de căsătorie. 

Berbec

Berbecii sunt foarte rapizi și impulsivi. Ei își întâlnesc sufletul pereche între 22 și 28 de ani. Viața lor conjugală nu este bună. Nu doresc să rămână într-un singur loc pentru o perioadă lungă de timp. Berbecii sunt direcți și nu le pasă prea mult de sentimentele și sentimentele celorlalți. Relațiile lor amoroase sunt rapide și bruște. Dar ei simt mereu probleme în viața de cuplu.

Taur

Taurii sunt dominatori și încăpățânați. Își întâlnesc sufletul pereche între 30 și 32 de ani. Sunt practici, de succes și demni de încredere. Sunt adesea răbdători și perseverenți, cu o rezistență remarcabilă. Taurii își fac prieteni fideli și loiali. Viața lor conjugală este bună.

Gemeni

Gemenii au schimbări de dispoziție și un caracter și un temperament dual. Sunt neliniștiți, diplomați și ambițioși. Prin natura lor, sunt cocheți și au mai multe aventuri. Își întâlnesc sufletul pereche la o vârstă cuprinsă între 27 și 32 de ani. Din cauza naturii lor, se confruntă cu probleme în viața de cuplu.

Rac

Sunt emotivi, tenace în sentimentele lor și sunt atașați de casă și de familie. Acum poți ghici cu ușurință cum va fi viața lor de căsătorie. Își întâlnesc sufletul pereche la 20 de ani. Nativii acestui semn zodiacal sunt cunoscuți pentru munca lor asiduă care îi ajută să obțină succesul în viață.

Leu

Leii sunt extrem de plini de compasiune, generoși, sinceri, clari și autoritari. Sunt mândri și norocoși în materie de bani. În materie de dragoste, sunt posesivi, pasionali și loiali. Au nevoie de iubire, însă aceasta nu reușește să ajungă la ei din cauza naturii lor încăpățânate. Își întâlnesc sufletul pereche între 27 și 30 de ani.

Fecioară

Fecioarele au o bună capacitate de analiză. Nu sunt nici ușor de impresionat și nici de înșelat de ceilalți. Își întâlnesc sufletul pereche între 24 și 28 de ani. Viața lor conjugală este, ca să spunem așa, obișnuită.

Balanță

Nativii Balanță sunt hotărâți în gândurile și acțiunile lor. Ei au o mare previziune și intuiție. Au un cerc mare de prieteni și cunoștințe. Își întâlnesc sufletul pereche între 26 și 31 de ani. Cu toate acestea, sunt rareori mulțumiți în căsnicia lor.

Scorpion

Scorpionii sunt determinați, independenți și energici. Au o personalitate magnetică și sunt versatili. Își întâlnesc sufletul pereche între 25 și 30 de ani. Sunt foarte pretențioși în viața lor sexuală și sunt dogmatici și dominatori acasă. Se confruntă întotdeauna cu probleme în căsnicia lor.

Segetător

Sunt foarte impulsivi, entuziaști și determinați. Sunt deschiși și, astfel, își fac dușmani. Sunt prietenoși și sociabili. Își întâlnesc sufletul pereche între 27 și 30 de ani. Se căsătoresc frecvent în ultima clipă a momentului și sunt rareori mulțumiți în căsnicia lor.

Capricorn

Ei sunt puternici din punct de vedere mental, determinați și independenți în toate acțiunile lor. Pe lângă faptul că sunt muncitori, sunt și gânditori. Din cauza comportamentului lor temperamental, sunt frecvent interpretați greșit de ceilalți. Își întâlnesc sufletul pereche între 22 și 26 de ani. Viața lor de familie este de obicei tulbure.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane prea sensibile, care se rănesc ușor. Deseori pierd controlul asupra lor și spun sau fac lucruri pe care le regretă mai târziu. Deși sunt sociabili, suferă de singurătate în viață. Își întâlnesc sufletul pereche între 27 și 30 de ani. Viața lor conjugală este nefericită.

Pești

Ei sunt generoși, înțelegători și buni. Sunt loiali prietenilor lor sau oricărei persoane pe care o iau în primire, cu condiția să simtă că sunt de încredere. În general, au succes în toate pozițiile și responsabilitățile. Își întâlnesc sufletul pereche la vârsta de 20 de ani, iar viața lor conjugală este bună.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel