La ce riscuri se supun vedetele pentru a avea o talie de viespe. Specialiștii atenționează că este doar un mit

Data publicării:
Iasmin Santos, sursa foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Iasmin Santos, sursa foto Instagram

Iasmin Santos, Kim Kardashian și multe alte vedete care își doresc să arate precum păpușile Barbie, își pun sănătatea în pericol din cauza acestui obicei. 

Vedetele de peste ocean caută tot felul de metode pentru a-și subția talia sau pentru a avea o siluetă perfectă. Doar că de multe ori, acestea exagerează și duc totul la extrem. Kim Kardashian a recunoscut că poartă corset 24 de ore pentru a avea talia mult mai subțire. Acum, o altă vedetă i-a copiat obiceiul. 


Iasmin Santos, un cunoscut model Playboy, a declarat că poartă corset modelator toată ziua pentru a arăta precum păpușa Barbie. 


Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică explică că acest corset nu ne micsorează talia și este doar un mit. 


„Nu putem avea o talie de viespe doar purtând un corset. Corsetul doar strânge, presează. În momentul în care îl dăm jos revenim la dimensiunile inițiale.”


Dr. Daniela Diveică a explicat și care sunt riscurile la care se expun vedetele.


„Poate, într-adevăr, crea modificări ale respirației din cauza presiunii pe care o exercită asupra abdomenului. Mai poate crea leziuni ale pielii din cauza "strânsorii". Sunt și situații medicale în care purtarea lui este absolut necesară, cum ar fi intervenția de lipoaspirație sau abdominoplastie, când contentia elastică este necesară pentru a susține peretele abdominal, pentru a forța pielea să-și recapete nouă dimensiune. Dar purtarea lui este pe o perioadă limitată de timp, un maximum de 2 luni”, a explicat Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel