La ce metode a apelat Iuliana Marciuc pentru a rămâne însărcinată. Vedeta s-a luptat timp de 10 ani să fie mămică

Data publicării:
Iuliana Marciuc, foto TVR
Descriere foto: Iuliana Marciuc, foto TVR

Iuliana Marciu a dezvăluit la ce metode a apelat pentru a rămâne însărcinată. Vedeta s-a luptat ani la rând să rămână gravidă. 

Iuliana Marciuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Enache de mai mulți ani. Deși nu sunt căsătoriți, cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și au împreună un băiat, în vârstă de 17 ani. Recent, vedeta a fost invitată la Teo Show, acolo unde a vorbit despre momentele grele prin care a trecut până să devină mamă. Iuliana Marciuc a povestit că s-a luptat timp de zece ani să rămână însărcinată și a apelat la mai multe metode și tratamente.

Din fericire, în urmă cu 17 ani, vedeta a aflat că este însărcinată și îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi pentru această binecuvântare.

 „Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut!

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate’, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

 

Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei, David

 

Iuliana Marciuc a declarat că are o relație foarte strânsă cu fiul ei și că acesta are foarte multe pasiuni.

 „Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță.Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”, a declarat Iuliana Marciuc pentru VIVA!.

 

De asemenea, vedeta a precizat că petrece foarte mult timp împreună cu fiul ei.

„Dacă l-ai întreba pe David, ar spune că, dintre cei doi părinți, eu sunt mai permisivă. Dar mie nu mi se pare așa. Sigur, petrecem mult timp împreună, iar de curând ne-am întors dintr-o vacanță în care am fost doar noi doi și care mi-a făcut mare plăcere. M-am bucurat că nu s-a plictisit.„Dacă l-ai întreba pe David, ar spune că, dintre cei doi părinți, eu sunt mai permisivă. Dar mie nu mi se pare așa. Sigur, petrecem mult timp împreună, iar de curând ne-am întors dintr-o vacanță în care am fost doar noi doi și care mi-a făcut mare plăcere. M-am bucurat că nu s-a plictisit”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel