Ilie Năstase a ajuns la fundul sacului? Ce spune fostul sportiv despre această situație: „Cel mai mare popor mincinos”

Sursă foto: Youtube/ Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Kanal D România

Se vehiculează că fostul tenismen, Ilie Năstase, ar fi ajuns la sapă de lemn. Ce a spus fostul sportiv cu privire la această problemă.

La începutul acestei luni, fostul mare sportiv în tenis, Ilie Năstase, a depus în instanță o cerere de recalculare a pensiei. La prima vedere, fostul tenismen a cerut magistraților ajutorul public judiciar sub forma asistenței prin avocat. Cu ocazia unui interviu, Ilie Năstase a lămurit cum stă treaba, la Antena Stars.

„Cel mai mare popor mincinos”

Tenismenul spune că nu e adevărat ce se vehiculează prin media. Acesta neagă absolut cererea de recalculare a pensiei. Fostul sportiv insistă că a fost plecat din țară.

„Nu am fost niciodată în viața mea să îmi cer pensia, nimic, unde? Acestea sunt niște minciuni. Cel mai mare popor mincinos, deci, oamenii sunt niște mincinoși în țara aceasta. Eu nu am fost, am fost la Roland Garros, am fost la mare, ce să caut eu în instanțe. Nici nu am fost în România, eu am fost la Paris, la Roland Garros, când să fac eu treaba asta? Și de ce să o fac?", a declarat Ilie Năstase.

Nu-și permite un avocat

Cu toate acestea, fostul sportiv, când a fost să depună cererea, a solicitat și un avocat din oficiu, prin prisma faptului că nu și-ar permite să-și ia un avocat pe cont propriu, potrivit Wowbiz.

„ Potrivit dispoziţiilor art. 8 din Ordonanţa de urgenţă nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în mate rie c ivilă, în forma actualizată:(1) Beneficiază de ajutor public judiciar în formele prevăzute la art. 6 persoanele al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul de 300 lei. În acest caz, sumele care constituie ajutor public judiciar se avansează în întregime de către stat; (2) Dacă venitul mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul de 600 lei, sumele de bani care constituie ajutor public judiciar se avansează de către stat in proporţie de 50%. Ajutorul public judiciar se poate acorda şi în alte situaţii, proporţional cu nevoile solicitantului, în cazul în care costurile certe sau estimate ale procesului sunt de natură să îi limiteze accesul efectiv la justiţie, inclusiv din cauza diferenţelor de cost al vieţii dintre statul membru în care acesta îşi are domiciliul sau reşedinţa obişnuită şi cel din România."

Ce spunea Brigitte Pastramă

S-a văzut de-a lungul timpului că Ilie Năstase nu a fost tocmai cel mai modest om când vine vorba de traiul său. Acesta a avut mai multe căsnicii, printre care una a fost cu Brigitte Pastramă 


„Relația mea cu Ilie s-a terminat datorită faptului că întotdeauna el m-a pus pe locul trei și că tot timpul am fost călcată în picioare de fosta lui soție. Mai mult nu am îndurat. Ea l-a controlat și mă bucur că astăzi Ilie este astăzi cu o femeie care a știut să pună punct relației cu fosta soție. Eu am trăit un coșmar cu fosta soție, dar pentru că Dumnezeu m-a învățat să fiu smerită, am acceptat. Până la urmă nebunul se încrede în om și înțeleptul în Dumnezeu. De câte ori eram în contradicție cu ea, eu mergeam la biserică și mă rugam și Dumnezeu era de partea mea. Până la urmă, dacă s-a întâmplat un lucru bun în viața lui este faptul că femeia actuală a știut ce era cel mai nociv pentru ei și a știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb. Până la urmă, omul ăsta merită să fie fericit, a știut întotdeauna să își protejeze copiii, și-a susținut copiii foarte mult. Eu în momentul în care m-am despărțit de Ilie, am stat departe de Ilie, ca să nu pățească și actuala lui ce am pățit eu cu fosta.”, a declarat Brigitte Pastramă potrivit Wowbiz.

Brigitte Pastramă: „Am avut atât de multe răutăți pe care le-am suportat”

Brigitte Pastramă a recunoscut că a avut foarte multe greutăți de îndurat, în căsnicia cu Ilie Năstase. Vedeta susține că era denigrată și batjocorită la tot pasul. 

„Am fost foarte batjocorită peste tot. Toți prietenii lui Ilie se fereau de mine și s-au ferit ani de zile, pentru că ea tot timpul m-a denigrat în fața lor. Eu niciodată nu am putut să am în București prietenii pe care Ilie i-a avut cu ea, pentru că ea m-a batjocorit în fața lor. Eu eram soția lui Ilie și ea stătea la masă cu prietenii lui. Am avut atât de multe răutăți pe care le-am suportat. Eu eram soția lui Ilie, iar la Roland Garros stăteam afară din lojă, iar ea intra cu el și își punea verighetă cum aveam noi. Era o prostie ce mi se întâmpla, dar am suportat, pentru că am zis că e o încercare de la Dumnezeu și poate că El a îngăduit să fiu smerită.”, a mărturisit Brigitte Pastramă, la În Oglindă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 21 iun 2023, 21:16 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience