Kylie Jenner și-a împodobit casa de Crăciun. Decorațiunile sunt impresionante

Data actualizării: | Data publicării:

Kylie Jenner a făcut un tur al casei pentru a le arăta fanilor cum și-a decorat locuința.

Vedeta, în vârstă de 23 de ani, le-a arătat fanilor decorațiunile de poveste, dar și felul în care și-a împodobit locuința.  Kris Jenner, mama lui Kylie s-a emoționat în momentul în care a văzut numeroasele ornamente pe care Kylie le-a avut încă din copilărie. De la pinul masiv până la ciorapii atârnați peste șemineu, Kylie este în locul perfect pentru a sărbători Crăciunul.

Kylie Jenner le-a arătat fanilor bradul spectaculos, care a fost decorat cu lumini albe și ornamente vechi și noi: "Arborele este literalmente chiar până în la tavan", a spus Kylie în timp ce Kris Jenner se minuna de bradul imens.

Kylie a arătat diferitele ornamente atârnate în brad pe care le avusese de pe vremea când era copil. Mantaua era decorată cu lumini de Crăciun, ghirlandă și ciorapi personalizați: "Am avut asta de când m-am născut", a remarcat Kylie despre ciorapul ei. "Da, ai, chiar aici", a spus Kris cu ochii în lacrimi, admirând decorațiunile.

„L-am avut și pe tipul acesta de când m-am născut. Mama păstrează totul„, a spus Kylie.

Kris a fost din nou cu ochii în lacrimi în timp ce făcea turul camerei nepoatei Stormi, care avea un iepuraș de jucărie pe care Kylie îl avea înainte de a se naște.

„Îmi vine  să plâng. Asta era pe patul tău înainte să ieși din burtă„, a spus Kris.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel