Kylie Jenner, investiții de 130 de MILIOANE de dolari. Pe ce și-a cheltuit vedeta toată averea

Data actualizării: | Data publicării:
Kylie Jenner, sursa foto Instagram
Descriere foto: Kylie Jenner, sursa foto Instagram

Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume. Dar toată lumea este curioasă ce face vedeta cu atât de mulți bani.  

Kylie Jenner a construit un imperiu din afacerea ei cu produse cosmetice. Vedeta a câștigat sume de bani imense, pe care le-a investit în proprietăți, haine, operații estetice, mașini și tot felul de alte lucruri. Kylie ar fi cheltuit mai mult de 130 de milioane de dolari pe un avion privat și o serie de achiziții imobiliare din California de Sud.


Chiar înainte de pandemie, Kylie a cheltuit aproximativ 70 de milioane de dolari pe un avion privat. Întreținerea acestui avion privat costă aproximativ 5 milioane de dolari pe an. Kylie a personalizat și interiorul avionului în tematica zilei de naștere a fiicei sale Stormi. 


În aprilie 2020, Kylie a cheltuit 36,5 milioane de dolari pe un complex imens de 15.000 de metri pătrați, cu șapte dormitoare, complexul Holmby Hills. De asemenea, ea a mai cumpărat un teren lângă conacul ei Hidden Hills pentru 15 milioane de dolari.


Kylie are, de asemenea, un conac de 13,45 milioane de dolari în Beverly Hills pe care îl deține împreună cu fostul ei iubit, Travis Scott. Fostul cuplu folosește acea casă ca investiție imobiliară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel