Kylie Jenner a devenit mămică pentru a doua oară. Ce fotografie emoționantă a publicat fotomodelul

Data publicării:

Kylie Jenner este în culmea fericirii după ce a devenit mămică pentru a doua oară. 

Kylie Jennerși partenerul ei, Travis Scott sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Fotomodelul a publicat și prima fotografie cu bebelușul. În fotografia postată pe rețelele de socializare, Kylie Jenner a surprins mânuțele copiilor săi. În uma postării, vedeta a primit milioane de felicitări și aprecieri din partea familiei, prietenilor, dar și a fanilor.

Momentan, cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului, dar potrivit presei internaționale se pare că mezinul familiei este băiețel.

 

 

În septembrie 2021, Kylie Jenner a anunțat printr-un videoclip că este însărcinată pentru a doua oară. Filmulețul postat de vedetă pe rețelele de socializare începe cu ceea ce pare a fi un test de sarcină pozitiv. Apoi o arată pe ea și pe iubitul ei Travis Scott, în vârstă de 30 de ani, ducându-și fiica la cabinetul medicului pentru ecografia lui Jenner.

De asemenea,în filmuleț apare și momentul în care Kylie îi spune mamei sale, Kris Jenner, că este însărcinată. Fetița vedetei îi dă bunicii sale un plic cu fotografii de la o ecografie.

"Stormi! O să avem un copil", îi spune Kris Jenner nepoatei sale. "Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viața mea".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel