Kourtney Kardashian s-a logodit cu bateristul Travis Barker. Cerere în căsătorie ca în povești

Data publicării:
Travis Barker a cerut-o în căsătorie pe Kourtney Kardashian. Foto Instagram
Descriere foto: Travis Barker a cerut-o în căsătorie pe Kourtney Kardashian. Foto Instagram

Travis Barker a cerut-o în căsătorie pe Kourtney Kardashian. 

Vedeta de reality show Kourtney Kardashian şi Travis Barker, toboşarul trupei rock Blink-182, s-au logodit, a informat site-ul de ştiri TMZ, iar cuplul a distribuit imagini cu ceea ce pare a fi o cerere de căsătorie pe o plajă. 

Cei doi au distribuit pe Instagram fotografii cu ei în mijlocul unui aranjament din trandafiri roşii şi lumânări albe lângă ocean, iar Kardashian a adăugat mesajul "Forever" (pentru totdeauna).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Sora ei, Kim Kardashian, a postat un videoclip în care cuplul se sărută, iar Kourtney Kardashian poate fi văzută purtând un inel cu diamant. Imaginile se derulează pe melodia lui Bruno Mars "Marry You".

Barker, baterist al trupei rock Blink-182, a primit la rândul său mesaje de felicitare.

TMZ a afirmat că propunerea a avut loc pe plaja unui hotel din Montecito, California.

Kourtney Kardashian, în vârstă de 42 de ani, şi Barker, în vârstă de 45 de ani, şi-au anunţat oficial relaţia în luna februarie, notează Agepres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

 

Scott Disick și Kourtney Kardashian, relație complicată

 

Fostul mariaj al vedetei a fost unul extrem de mediatizat. Scott Disick și Kourtney Kardashian au avut urcușuri și coborâșuri pe tot parcursul relației lor. Aceștia doi au avut o relație atât de complexă, familia lor nici măcar nu știa dacă cei doi sunt într-o relație uneori. Scott Disick și Kourtney Kardashian au avut una dintre cele mai complicate căsnicii de la Hollywood. 

Kourtney Kardashian își face debutul în cinematografie

Kourtney Kardashian își face debutul în cinematografie în serialul pentru adolescenți „She’s All That”, alături de prietena ei cea mai bună, starul de pe TikTok, Addison Rae. Sora cunoscutei vedete, Kim Kardashian, și-a anunțat debutul în „She’s All That” cu o postare pe Instagram.

Dieta Kourtney Kardashian 

Potrivit DC Medical, Kourtney, sora celebrei Kim Kardashian, îşi prepară acasă chips-urile preferate: „Chips-urile de cartofi dulci sunt una dintre gustări mele preferate fără gluten, pe care le fac săptămânal la mine acasă“, mărturiseşte ea, spunând că taie felii foarte subţiri de cartofi peste care presară ulei de măsline, rozmarin şi sare de Himalaya, după care le introduce la cuptor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel