Kim Kardashian West face aluzii că au început filmările un nou reality-show despre familia sa

Data publicării:
Kim Kardashian, sursa foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, sursa foto Instagram

Kim Kardashian West a sugerat că filmările la un nou reality-show care va avea în prim-plan familia sa au început, la trei luni de la încheierea celebrului Keeping Up With The Kardashians.

Faimoasa familie a semnat un acord cu serviciul de streaming american Hulu pentru o nouă serie şi se pare că filmările deja au început.

Vedeta de reality-TV a distribuit pe Instagram stories o fotografie cu o parte a unui dispozitiv de înregistrare alături de cuvintele "Ziua 1".

Keeping Up With The Kardashians s-a încheiat în luna iunie, după 14 ani şi 20 de sezoane de la lansarea sa din 2007, având la acel moment în distribuţie nişte surori cvasi-necunoscute.

Azi membrii clanului Kardashian-Jenners prezidează asupra unor vaste imperii de afaceri, în valoare de miliarde de dolari, şi sunt printre cele mai faimoase vedete din lume.

Kardashian West, care a cerut divorţul de soţul său, rapperul Kanye West, la începutul acestui an, declarase anterior că vor fi amuzante de văzut în noul show schimbările din vieţile lor, spre exemplu relaţia surorii sale Kourtney cu starul rock Travis Barker, membru al formaţiei Blink-182.

"O să spun că aceasta este cea mai lungă perioadă în care nu am filmat. Au fost luni, peste şase luni, poate opt luni sau zece luni", a declarat ea la The Ellen DeGeneres Show.

Kourtney, în vârstă de 42 de ani, trăieşte o poveste de dragoste extrem de mediatizată cu bateristul de la Blink-182 (45 de ani).

Kardashian West a precizat că nu ştie dacă acesta va apărea în viitorul reality-show, însă s-ar bucura dacă acest lucru se va întâmpla, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel