Kim Kardashian stârnește noi controverse, după ce a îndemnat femeile la munca

Data publicării:
Sursa foto: Kim Kardashian, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Kim Kardashian, Instagram

Kim Kardashian, replici dure în mediul online.

Kim Kardashian, una dintre cele mai bogate femei din America, a stârnit iar controverse în mediul online, după ce a adresat o replică mai dură la adresa femeilor.

 "Am cel mai bun sfat pentru femeile din afaceri. Duceți-vă și munciți! Se pare că nimeni nu vrea să muncească în zilele noastre", este comentariul vedetei de la Hollywood, potrivit mirror.

Comentariul a fost făcut în timpul discuției pe care familia ei a avut-o cu o publicație, iar clipul a devenit imediat viral peste tot în lume.

"Trebuie să te înconjori de oameni care vor să muncească. Să ai un mediu de lucru bun, în care toată lumea iubește ceea ce face, pentru că ai o singură viață. Fără medii de lucru toxice și să te prezinți și să faci treaba.", a continuat vedeta.

Sora ei, Kourtney, a fost de acord cu comentariul și a adăugat: "Este atât de adevărat."

Kim Kardashian, criticată de fani

Comentariile oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară. Aceștia au criticat-o pe Kim și i-au reamintit faptul că ea a crescut într-o familie bogată și a crescut cu privilegii imense în Los Angeles, California.

„De asemenea: naște-te bogat. Chiar ajută”, a scris jurnalista Soledad O’Brien, pe Twitter. „Cine nu muncește? Personal, nu cunosc pe nimeni, femeie sau bărbat, care să nu muncească sau care să nu aibă un job”, a comentat o altă persoană. „"Kim Kardashian & Molly Mae spunându-le oamenilor să "muncească din greu", după ce tot succesul lor a venit din privilegii frumoase", a spus un altul.

Alt urmăritor a postat o fotografie de la cea de-a 16-a aniversare a lui Kim și a spus: "Nu, nu, nu: Nu domnișoara Kimberly care a primit un BMW la 16 ani îmi spune mie că trebuie să muncesc mai mult în viață".

Și vedeta din The Good Place, Jameela Jamil, a aflat de acest comentariu, numind drept "coșmar" modelul oamenilor bogați care dau sfaturi despre muncă.

Jameela a scris pe Twitter: "Cred că dacă ai crescut în Beverly Hills cu părinți de super succes în ceea ce a fost pur și simplu un conac mai mic, nimeni nu are nevoie să-ți audă părerile tale despre etica muncii.

Ea nu a fost singura vedetă care a reacționat la comentariul lui Kardashian. Starul X Factor, Cher Lloyd, a împărtășit tweet-ul lui Jameela pe Instagram.

Cântăreața, care a participat la concursul de canto în 2009, a crescut împreună cu părinții și cei trei frați ai ei într-o casă socială din Malvern, Worcestershire.

Replica lui Kim Kardashian

Vedeta se aștepta să primească comentarii negative, revenind cu un răspuns, pentru cei care nu au fost de acord cu ea. 

„Pe cine interesează? Ne concentrăm asupra lucrurilor pozitive. Muncim pe brânci. Dacă asta crezi, atunci îmi pare rău. Pur și simplu nu mai avem energie pentru asta. Nu trebuie să cântăm, să dansăm sau să jucăm. Ne trăim viața – și hei, am reușit. Nu știu ce altceva să îți spun.”

Kim Kardashian a fost declarată de revista Forbes, miliardară. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel