Kim Kardashian și Kanye West, schimbare radicală în prag de sărbători. Cum vor petrece cei doi Crăciunul

Data publicării:
Kim Kardashian, instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, instagram

Deși au avut o relație tumultoasă, Kim Kardashian și Kanye West și-au făcut noi planuri de sărbători.

După o perioadă în care în relația celor doi au existat tot felul de tensiuni, Kim Kardashian și Kanye West vor petrece Crăciunul împreună. 

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, și Kanye West, în vârstă de 43 de ani, așteaptă cu nerăbdare  Crăciunul  alături de cei patru copii ai lor. După cum a raportat anterior HollywoodLife, celebrul cuplu s-a „străduit” să-și facă mariajul să funcționeze, dar asta nu îi va împiedica să sărbătorească Crăciunul împreună.

„Kim și Kanye vor fi împreună de Crăciun.Ei se întâlnesc întotdeauna pentru copii, așa că vor sărbători cu siguranță împreună ca o familie. Kim iubește Crăciunul și îi place să îl facă cu adevărat special pentru copiii ei, la fel și Kanye”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit HollywoodLife .  

O a doua sursă apropiată de cei doi a declarat pentru HollywoodLife că ambii au mari speranțe pentru sărbători și pentru noul an. „Chiar așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le aduce Moș Crăciun pentru că toți sunt foarte încântați să se întâmple asta. Așa că îmbrățișează entuziasmul copiilor, iar asta îi face să fie încântați să fie împreună. Vor lua sărbătorile și noul an ca un nou început, deoarece copiii lor sunt ceea ce este important acum. ”

În ultimele luni, Kanye a petrecut mult timp în Wyoming, în timp ce Kim a avut sediul în mare parte în Los Angeles. Dar distanța fizică nu înseamnă că divorțul este iminent.

„Kanye va fi alături întotdeauna de Kim. El o iubește foarte mult. De asemenea, Kim nu intenționează să-l părăsească pe Kanye ”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel