Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial. Suma fabuloasă pe care rapperul o va plăti lunar, drept pensie alimentară

Data publicării:
Kim Kardashian, Kanye West, captură video YouTube, Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, Kanye West, captură video YouTube, Instagram

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit oficial. 

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial. Femeia de afaceri, în vârstă de 42 de ani, și rapperul, în vârstă de 45 de ani, au finalizat în sfârșit despărțirea, foștii soți ajungând și la un acord cu privire la custodia copiilor și la proprietate, notează people.com

Potrivit documentelor de divorț obținute de sursa citată mai sus, fostul cuplu va avea custodie comună fizică și juridică a celor patru copii ai lor: North, 9 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani.

De asemenea, câștigătorul premiului Grammy va trebui să îi plătească lui Kardashian suma de 200.000 de dolari pe lună, drept pensie alimentară pentru copii. De asemenea, el va fi responsabil pentru jumătate din cheltuielile medicale, educaționale și de securitate ale copiilor.

De asemenea, cei doi au fost de acord să rezolve și disputele legate de copii prin participarea la mediere. Cu toate acestea, în cazul în care una dintre părți nu participă, cealaltă parte are dreptul de a lua decizia în litigiu în mod implicit.

Bunurile cuplului, inclusiv proprietățile lor, vor fi împărțite pe baza contractului prenupțial.

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat

Finalizarea divorțului vine la nouă luni după ce Kardashian a fost declarată singură din punct de vedere legal în timpul unei audieri de bifurcație.

West a contestat anterior cererea lui Kardashian de a fi declarată singură din punct de vedere legal, dar a spus atunci într-o declarație: "Am cerut echipei mele să grăbească dizolvarea căsătoriei mele cu Kim, astfel încât să-mi pot acorda întreaga atenție copiilor noștri frumoși".

Kardashian și fostul ei partener au început să se întâlnească în 2012 și s-au căsătorit în mai 2014. Căsnicia lor a luat o întorsătură greșită în momentul ieșirii publice a lui West în 2020, după ce acesta a lansat o controversată candidatură la președinția Statelor Unite și a divulgat detalii profund personale despre familia și căsătoria sa în campania electorală și pe Twitter.

La acea vreme, Kim Kardashian a abordat diagnosticul său de tulburare bipolară într-o declarație publică rară, cerând fanilor "compasiune" și recunoscând situația lor "complicată și dureroasă".

Apoi, Kardashian a cerut divorțul de West în februarie 2021, după aproape șapte ani de căsătorie. Câteva luni mai târziu, în decembrie, ea a cerut să fie declarată legal singură. De asemenea, ea a cerut să se separe problemele legate de custodia și proprietatea copiilor, de statutul ei marital și să i se restabilească numele de fată.

"Îmi doresc foarte mult să divorțez”

În documentele depuse la tribunal în februarie, Kim Kardashian a declarat: "Îmi doresc foarte mult să divorțez. L-am rugat pe Kanye să păstreze divorțul nostru privat, dar el nu a făcut acest lucru. Kanye a pus pe rețelele de socializare o mulțime de informații eronate cu privire la problemele noastre private de familie și la co-parenting, ceea ce a creat suferință emoțională. Cred că faptul că instanța de judecată va pune capăt statutului nostru marital îl va ajuta pe Kanye să accepte că relația noastră maritală s-a încheiat și să meargă mai departe pe o cale mai bună care ne va ajuta să ne creștem în mod pașnic copiii."

Vedeta a adăugat: "Deși îmi doresc ca mariajul nostru să fi avut succes, am ajuns la concluzia că nu există nicio modalitate de a ne repara căsnicia. Kanye nu este de acord, dar cel puțin se pare că a ajuns la concluzia că eu vreau să pun capăt căsniciei noastre, chiar dacă el nu vrea. Solicit ca instanța să mă readucă la statutul de persoană singură, pentru ca eu să pot începe procesul de vindecare și pentru ca familia noastră să poată începe procesul de vindecare și să meargă mai departe în acest nou capitol din viața noastră."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel