Kim Kardashian, nașă neobișnuită. O vacă a primit numele vedetei: Kim Kowdashian

Data actualizării: | Data publicării:

O vacă salvată din mâinile unui stăpân care o maltrata a fost numită după celebra Kim Kardashian.

De parcă nu ar fi de ajuns ca este miliardară, Kim Kardashian este acum „nașa” de botez a unei văcuțe salvate, după ce  People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)  a dorit să onoreze dieta „fără lactate” a vedetei.

„Pentru ziua mamei, PETA India numește vaca „Kim Kowdashian”, după vedeta TV Kim Kardashian”, a publicat sâmbătă pe Twitter organizația pentru drepturile animalelor. „Vă mulțumim că ați promovat o dietă fără lactate @KimKardashian!”


Văcuța cu „gene lungi și privire pătrunzătoare”, așa cum este descrisă pe site-ul PETA, a fost salvată de un sanctuar PETA, după ce fostul proprietar ar fi fost prins aplicându-i rele tratamente.

Mai mult, organizația a ținut să-i mulțumească celebrei KIM Kardashian pentru că a arătat compasiune față de mamele din toate speciile, promovând o dietă fără lactate. 

Fosta soțe a lui Kanye West, mamă a 4 copiii, a renunțat recent la carne și lactate, în favoarea unei diete bazate pe plante. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel