Kim Kardashian, motivul divorțului de Kanye West: „Cred că este bine să te alegi pe tine”

Data publicării:
Kim Kardashian, instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, instagram

Kim Kardashian a dezvăluit motivul real pentru care a divorțat de Kanye West, abia la un an de zile de când și-au spus adio. 

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre motivul despărțirii de Kanye West, la un an de la divorț. Ce i-a făcut pe cei doi să încheie mariajul?


Kardashian a recunoscut că unele "schimbări" sunt cele care au dus la decizia ei de a divorța de rapper. Vedeta a fost cea care a depus cererea de divorț de rapper, care și-a schimbat numele legal în Ye, în februarie 2021. Ei au fost căsătoriți timp de șapte ani și au patru copii împreună.


„Pentru atât de mult timp, am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții și cred că în ultimii doi ani am decis că o să mă fac pe mine fericită. Și se simte foarte bine. Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te face fericit. M-am ales pe mine. Cred că este bine să te alegi pe tine”, a afirmat Kim Kardashian, pentru Vogue.


Kim Kardashian a vorbit și despre planurile ei pentru viitor. Aceasta spune că vrea să își acorde mai mult timp pentru ea și pentru micile plăceri. 


"O să mănânc bine. Voi face exerciții fizice. O să mă distrez mai mult, o să petrec mai mult timp cu copiii mei și cu oamenii care mă fac fericită. O să las telefonul jos. Să dau unfollow dacă nu vreau să văd ceva pe Instagram", a mai spus vedeta. 

 


Kanye West, atac DUR la adresa lui Kim Kardashian. Cei doi se află în plin război: "Visez la o lume în care tații pot fi considerați eroi"

 

Potrivit acuzațiilor aduse de Kanye West, vedeta nu îi respectă hotărârile instanței și nu îl lasă pe artist să își vadă copiii. Astfel, acesta a decis să vorbească public despre conflictul dintre el și Kim Kardashian. 

 

"Vreau să îmi duc copiii în orașul antal Chicago pentru a vedea cum echipa locală de baschet joacă în fața a mii de oameni, dar Kim nu îmi permite. Cum poate fi numită asta custodie comună?", a fost mesajul lui Kanye. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel