Kim Kardashian, ipostaze incendiare în timp ce studiază pentru examenul la drept. A vrut să le arat fanilor cât este de conștiincioasă /FOTO

Data publicării:

Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate vedete de peste ocean. Chiar dacă este în plin divorț cu Kanye West, vedeta nu uită de responsabilitățile pe care le are. 

Kim Kardashian este o femeie de succes, dar și o elevă silitoare. Încă din anul 2019, Kim Kardashian s-a apucat să studieze dreptul. Chiar dacă are multe responsabilități și multe lucruri de făcut, aceasta nu uită de examene. 


Recent, Kim Kardashian le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram cum se pregătește ea pentru examen. Sub razele soarelui, într-un costum de baie minuscul, într-o atmosferă relaxantă, vedeta studiază cu mare interes cărțile de drept. Kim Kardashian își dorește o carieră în drept și este foarte mândră de rezultatele sale. 

 


Chiar dacă este în plin divorț cu Kanye West, diva se concentrează asupra afacerilor ei, asupra studiilor, dar și auspra celor patru copii pe îi are. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel