Kim Kardashian șochează din nou. În ce filme a acceptat să joace

Data publicării:
Kim Kardashian, instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, instagram

Kim Kardashian este și mai mult în atenția publicului. Vedeta cu cel mai frumos posterior își schimbă vocația

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, a fost distribuită în viitorul film animat „Patrula cățelușilor”, de pe popularul program pentru copii, a confirmat reprezentantul său Fox News. Filmul se va baza pe spectacolul animat al lui Nickelodeon cu același nume, și prezintă un echipaj de câini care lucrează pentru a păstra legea și ordinea în orașul lor natal.

 Cal Brunker („Escape from Planet Earth”) va regiza filmul dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu colaboratorul „Escape” Bob Barlen și Billy Frolick („Madagascar”).

„Patrula cățelușilor” a devenit centrul unei controverse raportate în această vară după moartea lui George Floyd, care a murit după ce fostul ofițer de poliție, Derek Chauvin, a îngenuncheat pe gâtul lui Floyd timp de peste opt minute.

Un comunicat de presă al Paramount Pictures obținut de Fox News afirmă, de asemenea, că o mulțime de alte vedete s-au alăturat și distribuției filmului. Jimmy Kimmel, Tyler Perry, Randall Park, Dax Shepard, Yara Shahidi, Ian Armitage, Marsai Martin și Will Brisbin vor avea roluri.

Filmul va fi lansat pe 20 august 2021 și va fi creat de la distanță.

Kim Kardashian deține mai multe titluri de actorie pe numele ei, inclusiv apariții în spectacole precum „Drop Dead Diva” și „Beyond the Break”. De asemenea, a apărut ca ea însăși în proiecte precum „Last Man Standing” și „30 Rock”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel