Kim Kardashian de România i-a luat locul Vivianei Sposub: „Acesta este scopul meu în această emisiune”

Data actualizării: | Data publicării:

Viviana Sposub a fost înlocuită cu Francisca, cea care a primit titulatura de Kim Kardashian de România. 

Viviana Sposub s-a remarcat în show-biz prin rubrica pe care o prezenta în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTV. Iubita lui George Burcea prezenta vremea și realiza diverse reportaje haioase. Apoi, pentru frumoasa brunetă a urmat o altă provocare: „Ferma”, unde l-a cunoscut pe fostul soț al Andreei Bălan, cu care a început o relație de dragoste.

După ce competiția a luat sfârșit, Viviana pare că a rămas pe dinafară. Colegii de la Vorbește lumea nu au mai chemat-o să își prezinte rubrica și, recent, Cove a anunțat că o altă frumusețe se alătură echipei. 


„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, a spus Cove.


Francisca este considerată Kim Kardashian de România, datorită asemănării izbitoare cu celebra vedetă americană. 

Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. 

Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a spus Francisca în prima emisiune „Vorbește lumea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel