Kim Kardashian a obținut eliberarea condiționată în cazul lui Julius Jones

Data publicării:
Kim Kardashian foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian foto Instagram

Kim Kardashian dă vestea cea mare, în legătură cu baiatul care a fost acuzat pe nedrept pentru o crimă

De câteva săptămâni, Kim Kardashian a cerut ajutorul în  salvarea unui băiat care a fost condamnat la închisoare, după ce acesta a fost acuzat pe nedrept de o crimă. 

Mesajul emoționant postat de Kim Kardashian a făcut să înroșească butonul like. 


”Am fost onorată să stau cu Julius Jones pe coridorul din  Oklahoma săptămâna trecută și apoi să petrec ceva timp la biserică cu familia lui. Julius este încarcerat de peste 21 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o. Efectele pe care aceasta le-a avut asupra familiei sale sunt cu adevărat de neimaginat și mă rog, comisia de liberare condiționată recomandă comutarea acestuia, pentru ca acest bărbat să își poată îmbrățișa familia, din nou.  Ultima dată când părinții lui Julius l-au îmbrățișat a fost când acesta avea 19 ani. Asta a fost exact acum 21 de ani.
Mama Julius Jones ar trebui să-și poată îmbrățișa fiul. Este atât de puternică, iar credința și puterea ei sunt atât de inspiraționale. Nu vom renunța la lupta pentru a-l elibera pe Julius Jones! Julius a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre sora lui Antoinette, i-a promis că o va duce la bal și, din cauza unei convingeri greșite, nu a putut să o ia!

Trebuie să-l scoatem afară și să planificăm cel mai bun bal vreodată !!! Sunt atât de recunoscătoare pentru cei care m-au susținut în această luptă pentru libertatea lui Julius Jones. Nu ne vom opri până nu vom primi dreptate”, a scris vedeta pe contul ei de instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel