Khloe Kardshian a făcut pasul cel mare: "Sunt fericită să o transmit mai departe"

Data actualizării: | Data publicării:

Khloé Kardashian a făcut o nouă schimbare în viața ei. Deși decizia a fost una extrem de grea, aceasta a reușit să facă pasul mult așteptat.

Khloé Kardashian și-a luat în sfârșit rămas bun de la conacul ei Calabasas, potrivit People.

Sâmbătă, Khloe Kardashians, în vârstă de 36 de ani, s-a mutat din casa ei, după ce a vândut proprietatea la începutul acestei luni pentru 15,5 milioane de dolari - mai mult decât dublul celor 7,2 milioane de dolari pe care i-a plătit cu șase ani în urmă - într-un acord în afara pieței. : "Ziua mutării. Oh, Doamne!", a spus Kardashian în timp ce trecea prin casa goală într-un videoclip postat în povestea ei de pe Instagram.

Khloe Kardashian i-a dus apoi pe fani în dormitorul fiicei de 2 ani, True: "Suntem plecați de aici și noii proprietari primesc o frumoasă casă binecuvântată. Această casă este atât de specială și magică. Am cele mai bune amintiri despre această casă frumoasă și frumoasă și sunt atât de fericită să o transmit mai departe", a spus ea.

Imobilul deține acum recordul pentru cel mai mare preț pe metru pătrat din orice casă vândută vreodată în Calabasas. Agentul imobiliar de lungă durată al familiei Kardashian, Tomer Fridman, deținea listarea.

În martie 2016, casa a fost prezentată în Architectural Digest împreună cu casa surorii Kourtney (au dezvăluit în trecut că locuiesc unul pe celălalt pe stradă) și ambele au apărut pe copertă. În povestea de copertă, Khloé a dezvăluit că a cumpărat casa de la Justin Bieber în 2014, iar înregistrările proprietății arată că Justin Bieber a cumpărat casa de la fosta soție a lui Eddie Murphy, Nicole Murphy, care a primit casa în divorț.

În timpul unui episod din Real Talk la IGTV, pe 25 mai, Fridman a spus că locuința a fost decorată de designerul Martyn Lawrence Bullard - un favorit al lui Kardashian-Jenner. El a mai explicat că anul trecut locuința a fost renovată de designerii Waldo Fernandez și Tommy Clements; „Aveți cele mai impresionante priveliști", a spus el despre proprietate. „Pur și simplu absolut incredibil, intimitate completă, adică dacă nu sunteți într-un elicopter, nu vedeți niciodată în această casă." 

În iunie 2019, Khloé s-a mutat înapoi în casa ei din Calabasas, după ce a locuit într-o chirie, în timp ce suferea o serie de renovări. O sursă a declarat pentru People la vremea respectivă că Khloé „a vrut să se facă unele îmbunătățiri și remodelări la casa ei” și că este foarte fericită că a făcut-o. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel