Khloe Kardhashian, în ipostaze incendiare. Cum arată sora lui Kim

Data actualizării: | Data publicării:
Khloe Kardashian, foto instagram
Descriere foto: Khloe Kardashian, foto instagram

Pe Kim Kardashian o cunoaște toată lumea, însă puțini dintre noi știm cum arată sora ei

Khloe Alexandra Kardashian s-a născut pe data de 27 iunie 1984, într-o familie numeroasă cu mulți copii, ea fiind a treia născută.

Părinții ei sunt Kris Jenner și  răposatul avocat Robert Kardashian. Aceștia au divorțat, în perioada în care Kim și sora ei erau copile. Se specula prin presa internațională că Khloé nu ar fi fiica lui Robert, însă cu toate aceste declarații, Khloe  nu a dorit să facă un test de paternitate, așa că în acte el este tatăl acesteia.

După moartea presupusului ei tată, în 2003, Khloe a intrat într-o depresie, în urma căruia a început să îi cadă părul și fiind nevoită să poarte peruci o vreme și să ia pastile pentru vindecare.

În anul 2009 se căsătorește cu baschetbalistul Lamar Odom, de care divorțează în 2016. După mariajul cu acesta, a avut relații și cu alți baschetbaliști, la momentul actual având primul ei copil cu Tristan Thompson.

Recent, vedeta a postat o poză pe contul ei de instagram în care fanii au reacționat formidabil. Aceasta a obținut numai aprecieri din partea urmăritorilor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Ea devine celebră în 2007 când începe "Keeping Up With The Kardashians" și împreună cu familia să se bucure de o audiență mare și de fani mulți. În tot acest timp participă și la alte emisiuni.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel