Khloe Kardashian, suspectă de cancer, după ce i-a apărut „un coș”. Vedeta a fost operată de urgență: „Ceva incredibil de rar"

Data actualizării: | Data publicării:

Medicii i-au descoperit o tumoră la nivelul feței și i-au recomandat să se opereze de urgență. 


Khloe Kardashian în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit marți, într-un story de pe Instagram, că a fost nevoită recent să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta o tumoare de pe obraz.

Dezvăluirea a venit după ce Kardashian a spus că a observat "numeroase povești care circulă despre bandajul de pe fața mea".


"Am văzut numeroase povești care circulă despre bandajul  de pe fața mea, unii dintre voi întrebându-se de ce port unul în ultimele săptămâni", a scris ea. "După ce am observat o mică umflătură pe fața mea și am presupus că este ceva minor precum un coș, am decis să fac o biopsie la 7 luni după ce mi-am dat seama că nu se mișcă."

Dar, după consultarea a doi dermatologi și două biopsii, Kardashian a fost sfătuită "să se opereze imediat pentru a îndepărta tumoarea" de pe față, menționând că ceea ce vedeau medicii "era incredibil de rar pentru cineva de vârsta ei".


"Câteva zile mai târziu mi s-a spus că trebuie să fac o operație imediată pentru a îndepărta o tumoare de pe fața mea", a continuat postarea ei. 


Kardashian a postat un selfie în care apare un mic bandaj alb dreptunghiular care îi acoperă obrazul drept.

Ulterior, vedeta a scris că își împărtășește povestea pentru a le reaminti  tuturor să meargă la control.


"Sunt recunoscătoare să vă împărtășesc faptul că Dr. Fischer a reușit să obțină totul - toate marginile mele par clare și acum sunt în procesul de vindecare. Așa că, iată-ne... veți continua să-mi vedeți bandajele și, când voi avea voie, probabil că veți vedea o cicatrice, dar până atunci sper să vă bucurați de cât de fabulos fac să arate aceste bandaje faciale."


Nu este pentru prima dată când este suspectă de cancer

Kardashian a spus că i s-a îndepărtat un melanom de pe spate când avea 19 ani, dar i-a sfătuit chiar și pe cei care nu sunt predispuși la cancerul de piele să "se verifice tot timpul", potrivit People.


"La 19 ani, am avut un melanom pe spate și am suferit o operație pentru a-l îndepărta și pe acela, așa că sunt precompusă la melanoame. Chiar și cei care nu sunt, ar trebui să ne verificăm tot timpul", a îndemnat Kardashian. "Eu sunt o persoană care poartă cremă de protecție solară în fiecare zi, cu religiozitate, așa că nimeni nu este scutit de aceste lucruri. Vă rugăm să luați acest lucru în serios și să vă faceți autoexaminări regulate, precum și controalele anuale."


Cancerul de piele reprezintă creșterea anormală a celulelor pielii care se dezvoltă de obicei pe pielea expusă la lumina soarelui, și anume la razele UV ale soarelui, potrivit The Mayo Clinic.

Carcinomul bazocelular, carcinomul cu celule scuamoase și melanomul sunt cele trei tipuri majore de cancer de piele, în timp ce carcinomul cu celule Merkel este o formă mai rară și mai agresivă de cancer de piele, conform Skin Cancer Foundation.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel