Khloe Kardashian, mărturisiri dureroase despre lupta cu COVID-19

Data actualizării: | Data publicării:

Khloe Kardashian apare într-un video, care datează din primăvara acestui an, în care vorbește despre simptomele pe care i le-a generat infecția cu virusul SARS-Cov2. 

Într-un clip lansat recent, Khloe Kardashian s-a  afișat foarte slănită, dar și cu o voce răgușită. „Tocmai am aflat că am coronavirus”, spune vedeta. "Sunt în camera mea. Acum sunt bine, dar am fost foarte rău câteva zile."
Teaserul se deschide înainte cu sora ei, Kim Kardashian West, spunând: „Așteptăm cu nerăbdare rezultatele ca Khloe să vadă dacă are coronavirus sau nu”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Și  mama lor, Kris Jenner, și-a exprimat teama față de fiica ei și spune că a încercat să găsească un medic care să o ajute pe Khloe Kardashian.

Khloe Kardashian a împărtășit și simptomele ei, despre care a spus că includea vărsături, tuse, tremurături, bufeuri fierbinți și reci, precum și o durere de cap despre care a spus că nu seamănă cu migrenele obișnuite.
De asemenea, ea a oferit și câteva cuvinte de încurajare spunând: „Vom trece cu toții prin asta dacă oamenii respectă ordinele și ascultă.Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel