Khloé Kardashian a refuzat cererea în căsătorie de la Tristan Thompson

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Sora lui Kim Kardashian a refuzat să se logodească.

Lucrurile din familia Kardashian au început să se complice după ce Khloé a făcut dezvăluiri inedite în cel de-al doilea episod din ’’The Kardashians’’ referitoare la viața sa amoroasă. După lungi așteptări, Khloé a ales să discute despre fosta sa relație cu Tristan Thompson, recunoscând faptul că înainte de separarea dintre cei doi, baschetbalistul a cerut-o în căsătorie, însă ea a refuzat, conform Eonline.com

În timpul episodului, Khloé i-a explicat surorii sale, Kim Kardashian, faptul că a respins cererea în căsătorie a lui Thomas Thompson pentru că situația dintre ei nu era una tocmai bună.

„Am spus că trebuie să mă asigur că aceasta este o relație complet diferită pentru că vreau să fiu mândră să spun că sunt logodită și de aceea i-am spus că nu mă simt confortabil să accept asta acum, pentru că nu sunt încântată să fac asta și pentru că nu voi putea să-i dau vestea familiei mele cu bucurie”, a spus Khloé Kardashian.


În timp ce Khloé a recunoscut că acest lucru a fost probabil „dureros” pentru Tristan să-l audă, ea știa că acesta era purul adevărul, adăugând: „Nu voi accepta niciodată ceva și nu voi oferi cuiva speranțe false”, relatează sursa citată.


Potrivit lui Kim Kardashian, aceasta a aflat de cererea în căsătorie de la Tristan Thompson care îi cerea sfaturi despre planurile sale viitoare.

’’El voia să o ceară în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților și apoi l-am sunat câteva luni mai târziu și i-am spus: „Hei, n-am auzit nimic de la Khloé. Doamne, ai propus? Și el a mărturisit: Oh, am făcut-o cu luni în urmă. Ea nu v-a spus? Khloé de fapt îi respinsese propunerea’’, a povestit Kim Kardashian.

Khloé Kardashian în vârstă de 38 de ani și cunoscutul baschetbalist, Tristan Thompson, în vârstă de 31 de ani au început o relație în 2016. Deși păreau să aibă o poveste de dragoste perfectă, Thompson a înșelat-o pe Khloé în mod repetat de-a lungul anilor, transmite USA Today


În decembrie, a apărut zvonuri în presă, conform cărora Tristan Thompson ar avea un copil cu Maralee Nichols. Cu toate acestea, totul s-a adeverit. Astfel, în ianuarie, Thompson a confirmat că este tatăl fiului lui Maralee Nichols. În plus, Khloé a aflat despre infidelitățile anterioare ale lui Thompson cu puțin timp înainte de a da naștere fiicei lor în aprilie 2018, notează sursa citată.

Cei doi au împreună doi copii, o fată în vârstă de 4 ani și un băiat de două luni. Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi s-au despărțit din nou anul trecut după ce s-a confirmat că Tristan este tatăl copilului lui Maralee Nichols.

‘’Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Acum că paternitatea a fost stabilită, aștept cu nerăbdare să-mi cresc fiul pe cale amiabilă. Îmi cer sincer scuze tuturor celor pe care i-am rănit sau i-am dezamăgit în această perioadă’’, a mărturisit Tristan Thompson într-un story publicat pe Instagram în luna ianuarie, informează Eonline.com Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel