Keo, probleme grave de sănătate. Artistul a suferit o triplă intervenție chirurgicală: „A fost o cumpănă foarte mare”

Data publicării:
Keo, sursa foto Instagram
Descriere foto: Keo, sursa foto Instagram

Keo a trecut prin clipe groaznice. Cântărețul a fost operat de urgență. 

Keo este un bărbat norocos, acesta se bucură de o carieră de succes pe plan muzical și de o familie minunată. Artistul este tată de fetiță, iar asta îi luminează fiecare zi. Anul 2021 i-a adus o mare cumpănă artistului. Acesta a fost operat de urgență din cauza unor grave probleme de sănătate. 


„Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar. Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional”, a declarat Keo pentru ciao.ro.


Keo s-a confruntat în ultima perioadă cu dureri cumplite și cu o stare de rău, potrivit ciao.ro. Tocmai din această cauză a decis că trebuie să ajungă la un consult. Conform sursei citate, medicii l-au diagnositcat cu hernie și au decis să îl opereze de urgență. În timpul intervenției chirurgicale, medicii au descoperit că artistul suferă de două hernii inghinale și una femurală, iar operația a ținut trei ore, în loc de o oră și jumătate, așa cum ar fi trebuit inițial. 


„Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele”, a adăugat artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel