Kendall Jenner a împlinit 25 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis sora ei

Data publicării:

Sărbătoare mare în familia Kardashian! Mezina familiei a împlinit 25 de ani și a avut parte de cele mai frumoase și emoționante urări.

Kendall Jenner a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani. Mezina familiei a fost sărbătorită ca la carte de membrii clanului Kardashian.

Kim Kardashian nu putea să lase această zi importantă  să treacă așa, oricum , astfel că a postat o fotografie legendară pe instagram în care se afla alături de sora ei. În dreptul fotografiei a scris și un meaj emoționant pentru sora ei mai mică: „Puiul meu Kenny! Aici aveam 16 ani, iar tu nici măcar un an. Nu-mi vine să cred că ai 25 de ani acum. Întotdeauna am aștept să văd cum vei crește! Ai fost întotdeauna păpușa mea Kenny! ”, a scris Kim Kardashian în dreptul fotografiei.

 „Sunt atât de fericită că toți frații noștri s-au regăsit în această viață! La mulți ani celei mai  frumoase fete pe care o cunosc! ”, a concluzionat Kim Kardashian.

Desigur, mândră de fiica ei, Kris Jenner, i-a transmis fiicei sale cele mai frumoase gânduri și urări. Aceasta a împărtășit cu fanii imagini de-a lungul anilor cu Kendall Jenner. Personalitatea de televiziune în vârstă de 64 de ani a postat mai multe fotografii, incluzând imagini cu Kylie și Kendall în copilărie, selfie-uri recente și chiar o imagine de familie a lui Kendall stând în brațe: „La mulți ani Kenny !!!! Fata mea frumoasă din interior și din exterior ... ești o lumină atât de uimitoare în lume și mă înveți atât de multe despre viață, în fiecare zi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine, în fiecare zi. Ești cea mai uimitoare fiică, prietenă, soră, mătușă și prietenă de călătorie. Te iubesc foarte mult, îngerul meu„ a scris mama lui Kendall în dreptul fotografiilor.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel