Ken, numit și "păpușa umană" s-a transformat complet în femeie. Cât au costat sutele de intervenții la care a apelat

Data publicării:

Ken, numit și "păpușa umană" a făcut și ultimul pas pentru ca transformarea lui în femeie să fie completă.

La începutul anului 2020, Rodrigo Alves anunța pe rețelele de socializare faptul că a decis să… devină femeie! Transgender-ul a declarat cu numeroase ocazii faptul că niciodată nu s-a considerat bărbat, ba, din contră, a simțit că se regăsește mult mai mult în păpușa Barbie: „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Fostul Ken a recurs la mărirea bustului și a posteriorului. Pătrățelele s-au transformat în talie de viespe, și-a injectat hormoni și și-a schimbat numele. Pentru toate acestea, bărbatul ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Acum, Ken a făcut și ultimul pas important în procesul de transformare. Acesta și-a făcut schimbarea de sex pentru a fi în totalitate femeie. Rodrigo Alves a mers în Bangkok, unde a cheltuit peste 13.000 de lire sterline pentru operația de schimbare de sex, care a durat șase ore.

"Acum pot să îmi încep viaţa ca o femeie. În aproximativ trei luni pot să îmi folosesc vaginul şi din punct de vedere sexual", a declarat Jessica Alves.

Cu toate astea, fostul Ken a mărturisit că nu are de gând să se oprească aici și intenționează să își schimbe din nou silicoanele deoarece nu este mulțumit de ele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel