Katy Perry, despre viața de mămică: "Este o provocare"

Data publicării:
Katy Perry, instagram
Descriere foto: Katy Perry, instagram

Katy Perry a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică, dar și cum depășește momentele de epuizare.

A trecut puțin peste trei luni de când Katy Perry și-a început noul rol de mamă și deja simte epuizarea. Vedeta pop, în vârstă de 35 de ani, a fost sinceră cu privire la provocările din viața de mămică, cu care toți părinții s-ar putea confrunta. În timpul unei discuții cu Hugh Jackman și soția actorului, Deborra-Lee Furness, la evenimentului virtual Meditate America, Katy Perry a spus: „Sunt o proaspătă mămică. Fiica mea este un cadou, dar există uneori o provocare în ceea ce privește somnul, indiferent de cât de mult sprijin aș avea ”, a mărturisit Katy în timpul interviului.

„Dar de unde voi lua acele șase ore pe care le dormeam? Unde s-au dus ?„, a întrebat apoi Katy. Din fericire, cântăreața  a găsit și o soluție. „Stiu cum să le recuperez. Și este prin TM ", a spus Katy, referindu-se la meditația transcendentală, care se concentrează pe a merge "dincolo de nivelul de suprafață al conștientizării tale ", conform site-ului practicii. Forma unică de meditație a fost susținută de celebrități precum Jennifer Aniston și chiar fostul soț al lui Katy, Russell Brand, în trecut.

Katy nu s-a putut bucura din plin de avantajele meditației transcendentale. „Au existat atât de multe moduri diferite în care TM m-a binecuvântat, dar în acest moment, ca proaspătă mamă, îmi iau 20 de minute. Nu numai că găsesc cea mai profundă odihnă de care am nevoie, de care corpul meu este disperat - dar se simte de parcă am furat două ore plus, poate trei ore, din ceas ”, a spus Katy Perry. Meditația i-a oferit, de asemenea, lui Katy „cel mai profund odihnă”  și a ajutat-o ​​să-și gestioneze depresia și anxietatea.

Deși a pierdut câteva ore de somn de când a devenit mamă, Katy a avut foarte mult sprijin în jurul ei. Pe lângă soțul ei, Katy Perry o are alături pe sora ei, cu care împărtășește o mulțime de sfaturi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel