Clipe grele pentru Katie Price. Fiul modelului este în categoria de risc: „Dacă ar lua virusul, probabil ar muri”

Data actualizării: | Data publicării:
Katie Price și Harvey, sursa foto Instagram
Descriere foto: Katie Price și Harvey, sursa foto Instagram

Katie Price este mamă a cinci copii, iar acum își dorește un al șaselea bebeluș cu noul ei iubit, Carl Woods.

Katie Price a distribuit un videoclip înduioșător pe Instagram, arătând cu mândrie o serie de desene pe care fiul ei le făcuse. 


Cunoscutul model, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că fiul ei cel mare Harvey nu înțelege de ce nu are voie să meargă la școală din cauza restricțiilor provocate de pandemia de Covid-19.


Harvey, în vârstă de 18 ani, s-a născut cu dizabilități multiple, inclusiv orbire, ADHD și sindromul Prader-Willi, ceea ce îl încadrează în categoria persoanelor cu risc mare de îmbolnăvire. 


În clipul postat, Katie poate fi auzită spunându-i lui Harvey cât de mândră este de el, iar Harvey îi răspunde: „Mulțumesc mami”.


Ea a explicat că i-a cerut lui Harvey să facă ceva special pentru ea pentru a posta pe Instagram, mai ales că fiul ei nu înțelege de ce nu poate merge la școală în această perioadă.


Harvey a reușit să scrie întreg alfabetul și să deseneze câte un simbol pentru fiecare literă în parte. În clip, Katie și-a complimentat fiul spunând: „Domnule Price, arătați tuturor ce ați făcut aici. Uită-te la ce ai făcut.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Katie Price (@katieprice)


Katie a recunoscut recent că se teme pentru viața lui Harvey din cauza pandemiei de coronavirus, deoarece acesta are „un risc foarte mare de îmbolnăvire”.


Vorbind despre temerile ei pentru viața lui Harvey, dacă va contracta Covid-19, ea a spus: „Dacă ar lua virusul Covid, probabil ar muri. Nu este o glumă.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel