Kate Winslet, goală la 43 de ani, lângă o altă femeie: „E un alt corp comparativ cu acum 20 de ani!”

Data publicării:
Kate Winslet în Ammonite, Captură Foto Youtube/ Ammonite Trailer
Descriere foto: Kate Winslet în Ammonite, Captură Foto Youtube/ Ammonite Trailer

Kate Winslet s-a lăsat filmată complet dezbrăcată la 43 de ani și spune că s-a simțit minunat. 

Kate Winslet are câteva scene picante de dragoste cu Saoirse Ronan în filmul „Ammonite” , despre care a declarat că au fost „ceva minunat”.


Într-un interviu cu Baz Bamigboye, actrița a vorbit despre initimitatea între persoanele de același sex în filme.


„De ce nu pot fi numite scene pasionale, în loc de 'lesbiene sau gay'? Că doar nu spui povestea romantică heterosexuală Titanic!”, a declarat Kate.

 


Filmul „Ammonite” spune povestea de viață a unei celebre palentoloage britanice  Mary Anning și a fanteziilor aceseia. 

Kate Winslet spune că oamenii ar crede că relațiile dintre persoanele de același sex erau  „destul de timide” în trecut , dar cercetările pe care le-a  făcut pentru acest film au arătat exact opusul. 

„Mi-a fost foarte clar că erau capabile de momente pasionale, iar eu și Saoirse am dorit să transpunem asta și pe ecrane. Iar eu, la 43 de ani, vârsta pe care o aveam la momentul filmărilor, m-am simțit chiar foarte bine. Îmi amintesc că-mi spuneam: 'Iată-mă aici, apărând goală la 43 de ani. Cum este posibil? Jur, m-am gândit că am agățat deja pălăria în cui în ceea ce privește nuditatea pe ecrane. Dar am fost surpinsă de cum m-am simțit. Chiar mi-a plăcut. Acum am toate aceste semne, cicatrici și sunt mai bătrână. E un alt corp comparativ cu acum 20 de ani!” a mărturisit Kate.


Ammonite va fi lansat în Marea Britanie în 26 martie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel