Kate Middleton nu va participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Prințul William și Prințul Harry își comemorează singuri mama

Data actualizării: | Data publicării:
Ducesa de Cambridge. foto Instagram/ royalfamily
Descriere foto: Ducesa de Cambridge. foto Instagram/ royalfamily

Prințul William și Prințul Harry vor dezveli joi o statuie în onoarea Prințesei Diana, dar se pare că nu li se vor alătura și soțiile lor, Kate Middleton și Meghan Markle.

Cei doi frați marchează împlinirea a 60 de ani de la nașterea mamei lor printr-o mică ceremonie, la Palatul Kensington, care a fost reședința regală a Prințesei Diana.

Palatul nu a oferit multe amănunte cu privire la lista de invitați, scriind într-un comunicat de presă că William și Harry vor fi însoțiți de "familia apropiată" a Dianei, notează Insider.

Potrivit Insider, Meghan Markle a rămas în Santa Barbara, California, pentru a avea grijă de fiica ei nou-născută, Lilibet Diana. Prințul Charles, de asemenea, se pare că nu va participa, deoarece are planificată o călătorie în Scoția.

 

Ducesa de Cambridge nu participă la ceremonie.

"Întotdeauna a fost plănuit să fie cei doi frați", a declarat o sursă regală anonimă pentru Harper's Bazaar cu privire la absența ducesei.

William plănuiește să o ducă pe Middleton și pe copiii lor să vadă statuia în privat, înainte de dezvelire, a declarat o sursă regală pentru publicație.

Surse din familie au declarat pentru Page Six că absența lui Middleton a fost o încercare de a reduce rapoartele despre "dramele" din familie.

 

William nu vrea ca zvonurile privind o ruptură între familia Sussex și familia Cambridge să umbrească evenimentul, a declarat o sursă pentru Page Six.

"Cred că menținerea unui număr redus de persoane este o 'scuză' perfectă pentru ca Ducesa de Cambridge să stea departe. William s-a săturat de dramă, iar Catherine nu are nevoie să fie târâtă în asta", a declarat sursa.

"Ei plănuiesc o vizită privată  cu copiii lor, iar acel moment privat este mult mai important decât retorica publică", a adăugat sursa.

Aceștia au mai spus că "William este hotărât ca drama din Sussex să nu umbrească acest moment important de comemorare a mamei sale și își menține acest lucru ca obiectiv".

William și Harry au comandat statuia în 2017. Ei au anunțat că o va proiecta Ian Rank-Broadley, un sculptor cunoscut pentru ilustrarea reginei de pe monedele britanice.

 


"Am fost mișcați de cuvintele frumoase și de amintirile pe care atât de mulți oameni le-au împărtășit despre mama noastră în aceste ultime luni. Este clar că semnificația operei ei este încă resimțită de mulți în Marea Britanie și în întreaga lume, chiar și la douăzeci de ani de la moartea ei", au spus frații într-o declarație de presă, în 2017.

Ei au adăugat: "Ian este un sculptor extrem de talentat și știm că va crea un omagiu potrivit și durabil pentru mama noastră. Așteptăm cu nerăbdare să dezvelim statuia, care va permite tuturor celor care vizitează Palatul Kensington să își amintească și să celebreze viața și moștenirea ei".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel